Racks til rør og mikrorør i laboratoriet

Et rack er et stativ, der bruges til at organisere rør og mikrorør i laboratoriet, ligesom de kan bruges til transport og praktisk opbevaring af flere rør på en gang. Afhængig af materialet, kan racks tåle autoklavering ved 121 °C, ligesom de kan bruges til opbevaring i køleskabe og frysere.

Hos Hounisen finder du et meget omfattende udvalg af racks i flere størrelser, materialer og farver til laboratoriebrug. Vores racks er særligt velegnet til at holde koniske rør oprejst, så de står optimalt under arbejdet, og de mange farvevarianter kan bruges til farvekodning for let identifikation af indholdet. 

Hounisen forhandler de klassiske racks i farvet plast til rør og mikrorør alle i størrelser fra 0,5 ml til 50 ml. Disse racks har plads til alt fra 4 til 120 rør, afhængig af modellen.

SARSTEDT producerer derudover selv en række specialracks, bl.a. S-Monovette® racks, der passer til S-Monovetter®. Denne type racks fås i flere modeller - D12, D13 og D17 – der henviser til hullets diameter og dermed den størrelse rør, racket kan anvendes med. S-Monovette® racks kommer i et væld af farver og tillader mange muligheder for farvekodning.

Du finder desuden SARSTEDTs praktiske racks med 3 dæk, der forhindrer, at rørene glider rundt i stativet, mens de store MegaBlock® racks er særligt velegnede til automatiserede behandlinger. Sidst, men ikke mindst, kan du her købe SARSTEDTs Multiply® PCR RackSystem til 0,2 ml Multiply® PCR-rør og -plader.

Skulle du mod forventning ikke finde den type eller størrelse rack, du er på udkig efter til dit laboratorie, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vi vil med glæde undersøge, om vi kan finde netop det rack, du ønsker.

Se også gerne Hounisens udvalg af trådstativer her.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale