Plastposer til mange formål i laboratoriet

Her finder du plastposer til mange formål i laboratoriet, om du søger autoklaveposer, poser til tørsterilisering, opbevaringsposer eller affaldsposer, så er du landet det rigtige sted.

I kategorien Autoklaveposer finder du holdbare autoklaveposer, der tåler autoklavering ved 121 °C og udvalgte varenumre helt op til 134 °C. Autoklaveposer er meget solide med en slidstærk bred bund, der gør poserne modstandsdygtige overfor riv og punktering. Autoklaveposer kan også anvendes til laboratorieaffald og anvendes ofte sammen med et bordstativ. Autoklaveposer findes i forskellige modeller, se kategorierne eller ring til kundeservice for hjælp til at finde de rette autoklaveposer til dit laboratorie.

Autoklaveruller er lavet af samme kraftige kvalitet som poserne, men fordelen er at du selv lukker enderne og derfor selv bestemmer længden af posen, der derfor kan anvendes særligt til lange objekter. Se udvalget af forskellige autoklaveruller, der kombinere et hav af størrelser med og uden læg.

Til tørsterilisation anvendes sterilisationsposer og sterilisationsfolie fremstillet i Amilin® H6, der har stor styrke, kemisk resistens, gode barriereegenskaber og temperaturtolerance.

I laboratoriet har man ofte brug for forskellige plastposer og i kategorien Plastposer finder du affaldsposer til laboratorieaffald samt et bredt udvalg af poser med lynlåslukning, der fås i flere størrelser og farver.

Har du brug for specielle poser til homogenisering skal du kigge i kategorien Homogeniseringsposer under dyrkning.

Vi fører også lukkeklips til plastposer.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning i valg af poser er du velkommen til at kontakte kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale