Klemmer til alle formål i laboratoriet

I denne kategori finder du Hounisens store udvalg af klemmer til laboratoriebrug. Vi forhandler alt fra stativklemmer og slangeklemmer til NS-plastklemmer og Terry fjederklemmer.

Vores stativklemmer kan du bruge sammen med et laboratoriestativ til ophængig af flere størrelser kolber. Disse klemmer er med beskyttende korkbelægning, så du undgår at beskadige glasset på kolbens hals.

Slangeklemmer fås i to varianter hos os: Hoffmann slangeklemmer, der spændes ovenpå slangen, eller Mohr slangeklemmer der trykkes sammen rundt om slangen. Begge typer klemmer er i forniklet messing og er tilgængelige i flere størrelser.

NS-plastklemmerne er velegnede til at sikre koniske samlinger takket være den fleksible, men stabile form, samtidig med at de tåler varme såvel som kemisk påvirkning.

Vores uddvalg af Terry fjederklemmer dækker bredder fra 6 mm og helt op til 51 mm. Denne type klemme er særligt anvendelig til maksimal udnyttelse af pladsen i laboratoriet, da den kan bruges til ophængning af alt fra kuglepenne og slanger til laboratorieudstyr i cylindrisk udformning.

Hos Hounisen får du fri fragt til valgfri adresse i Danmark, når du handler for 1.000 kr. Bestiller du en vare, vi har på lager, leverer vi allerede dagen efter. Har du derfor brug for hurtig levering af dine klemmer, kan du med fordel handle hos os.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale