Bægerglas til dit laboratorium

Vores bægerglas er velegnet til eksempelvis forberedelse af blandinger, omhældning, opbevaring af affaldsvæsker, titrering og udførelse af kemiske reaktioner. Glassene er kemibestandige og har en fremragende termisk ydelse. Således er de - kort fortalt - glasvarer, som er uundværlige i laboratoriet uanset hvilke former for laboratorieopgaver, du har behov for at løse.

Du kan vælge bægerglas med og uden hældetud. Ligeledes er der på ydersiden af bægerglassene tydelige gradueringer, så du altid hurtigt og nemt kan aflæse væskens volumen.

Hvilket materiale fås bægerglas i?

DURAN® bægerglas er fremstillet i temperaturbestandigt og kemikalieresistent Borosilikatglas 3.3, der tåler autoklavering og store temperaturudsving.

Hvilke størrelse af bægerglas fører Hounisen?

Vores glasbægre fra DURAN® og Simax® er fremstillet af Borosillikat 3.3, cylinderformede og kommer i størrelser fra 5 - 10.000 ml og i høj og lav form.

De høje bægerglas fra Simax® fås i størrelser fra 25 ml til 3.000 ml. 

Hvad er Super Duty bægerglas?

Super Duty er bægerglas i ekstra kraftig kvailtet fra DWK Life Sciences. DURAN® Super Duty bægerglas har en ekstra tyk glasvæg, der gør bægerglasset velegnet til arbejdsopgaver med krav til høj styrke og modstandsevne.

Hos Hounisen lægger vi vægt på at tilbyde vores kunder en service udover det sædvanlige. Derfor kan du ved bestilling af vores bægerglas nyde godt af en hurtig og sikker levering.

 

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale