Bægerglas til dit laboratorium

Her finder du vores omfattende udvalg af bægerglas. Bægerglassene er velegnede til en række forskellige formål i laboratoriet: Eksempelvis forberedelse af blandinger, omhældning, opbevaring af affaldsvæsker, titrering og udførelse af kemiske reaktioner. Glassene er kemibestandige og har en fremragende termisk ydelse. Således er de - kort fortalt - glasvarer, som er uundværlige i laboratoriet uanset hvilke former for laboratorieopgaver, du har behov for at løse.

Du kan vælge bægerglas med og uden hældetud. Ligeledes er der på ydersiden af bægerglassene tydelige gradueringer, så du altid hurtigt og nemt kan aflæse væskens volumen.

Vores glasbægre fra DURAN® og Simax® er fremstillet af Borosillikat 3.3, cylinderformede og kommer i størrelser fra 5 - 10.000 ml og i høj og lav form.

DURAN® bægerglas fås også som Super Duty, der er glas med forstærket rand og ekstra tykke glasvægge. Det betyder, der også er et bægerglas til netop dit specifikke behov.

Hos Hounisen lægger vi vægt på at tilbyde vores kunder en service udover det sædvanlige. Derfor kan du ved bestilling af vores bægerglas nyde godt af en hurtig og sikker levering.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale