Glasskåle til laboratoriet 

Hounisens glasskåle til laboratoriet er alle fremstillet i kemikalie- og varmebestandig Borosilikatglas 3.3 fra henholdsvis DURAN® og Simax®. Skålene kan alle autoklaveres og steriliseres i ovn. Derudover tåler de pludselige temperaturforskelle og er derved velegnet til alverdens brug i laboratoriet. Glasskålene remstillet i overensstemmelse med DIN 12336 eller DIN 12337. 

Afdampningsskålene fra DURAN er robuste med påbrændt keramikskala og skrivefelt, de findes i størrelser fra 45 ml til 2500 ml. 

Vores udvalg af DURAN® krystallisationsskåle inkluderer størrelser fra 30-100 mm, som henholdsvis har volumen kapaciteter fra 20-3500 ml. Alle skålene er udstyret med et skrivefelt, så du nemt og enkelt kan holde styr på krystallisationsskålenes indhold. Som udgangspunkt fås DURAN® skålene uden tud, men skåle med tud kan bestilles. 

Hos Hounisen finder du ligeledes en række Simax® krystallisationsskåle uden hældetud. Disse skåle fås i adskillige størrelser. Du kan eksempelvis vælge skåle med en kapacitet på 15 ml, hvis krystallisationsskålen blot skal indeholde små væskemængder. Skålene fås også i størrelser op til 2700 ml, så du kan vælge netop den krystallisationsskål, der passer til dit behov. 

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale