Go to top

Alt til god håndhygiejne og pleje af hænder i laboratoriet

Hounisen Laboratorieudstyr er specialister i forbrugsartikler til laboratoriet, og kan således også tilbyde et væld af produkter til dig, der gerne vil opretholde en god håndhygiejne og pleje af hænder.

Vi tilbyder produkter til håndhygiejne i tre grupper: Håndsæbe og hånddesinfektion til rengøring af hænder, Håndklædeark til aftørring af hænder samt Hudplejelotion til pleje af hænder, der udsættes for hyppig håndvask.

Specifikt til vask og desinfektion af hænder fører vi et stort udvalg af de anerkendte Prestine håndsæber og PURELL® hånddesinfektionsmidler fra GOJO® Industries. PURELL® produkter til hånddesinfektion fås alle størrelser, fra 60 ml lommestørrelse og helt op til 1.200 ml refillstørrelser i praktiske touch-free dispensersystemer. Du finder ligeledes de velkendte Tork® hånddesinfektionsmidler i både 500 ml og 1.000 ml med pumpe.

Til at tørre hænderne efter håndvask kan du med fordel anvende hygiejniske papirhåndklæder til engangsbrug. På den måde sparer du en ekstra vask af almindelige håndklæder, ligesom undgår at sprede bakterier, hvis flere benytter samme klæde til aftørring af hænderne. Hounisen forhandler håndklædeark fra Kleenex® og Tork® med god tørreevne og behagelig overflade på papiret.

Når du vasker dine hænder jævnligt, er det vigtigt efterfølgende at beskytte og pleje hænderne med en god og mild hudplejelotion. Til det formål forhandler Hounisen bl.a. det hygiejniske dispensersystem Hand Medic fra GOJO® Industries. Hand Medic serien er specialudviklet til professionel brug og er uden parfume og parabener. Vi kan også tilbyde en klassisk 300 ml håndlotion med pumpe til dispensering - perfekt til at stille i nærheden af håndvasken.

Kontakt gerne Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du har spørgsmål til produkter til håndhygiejne eller beskyttelse af hænder i laboratoriet. Vi har serviceret den danske sundhedssektor med kvalitetsprodukter i mere end 40 år, og hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale