Simax® flasker fra Kavalier

Kavalier fabrikkerne i Tjekkiet har produceret Borosilikatglas 3.3 siden 1930. De har siden gennemgået en teknologisk udvikling, som nu gør dem i stand til at producere glas af høj kvalitet til laboratoriebranchen, dette glas sælges under det registrerede varemærke SIMAX®. På basis af SIMAX glas fremstilles mange forskellige glasvarer til laboratorier. SIMAX borosilikat 3.3 glasprodukter lever op til de højeste standarder indenfor laboratorieglas og anvendes bredt fx til arbejde med kemi, fødevarer, mikrobiologi, farmakologi og meget andet.

Flasker af borosilikat 3.3 opfører sig neutralt i forhold til vand, neutrale væsker, stærk syre og organiske opløsninger og har stort set ingen korrosion. Flaskerne er med tydelig gradueringsskala for let aflæsning af volumen, derudover er alle flasker monteret med hældering for drypfri overførsel af væsker. Flasker såvel som låg tåler maskinopvask og autoklavering ved 121 °C.

Flaskerne fra Simax® er udformet med standard GL-åbning til skruelåg og der kan derfor anvendes mange forskellige låg. Lågene i kategorierne BlueCap og RedCap er det, der gør forskellen på, hvilken flaske du skal vælge til dine applikationer.

BlueCap lågene er fremstillet i PP (polypropylen) og tåler temperaturer optil 140 °C, maskinopvask og autoklavering ved 121 °C. BlueCap flasker og låg er velegnede til vandige opløsninger.

RedCap lågene er fremstillet i PBT (polybutylenterephthalat), som er en termoplast med gode egenskaber selv ved høje temparature. RedCap lågene tåler optil 200 °C. RedCap lågene er monteret silikoneindlæg coated med PTFT (teflon), der giver god beskyttelse ved brug af kradse kemikalier, der kan transporteres og opbevares længe i RedCap flaskerne uden påvirkning af hverken indhold eller omgivelser.

Flaskerne er fremstillet i henhold til ISO 719, -1776, -695 og DIN 52314.

Vores sortiment af Simax® glasprodukter spænder desuden over bægerglas og erlenmeyerkolber.

Er du i tvivl om, hvilken flaske du skal vælge kan du kontakte vores laboratorieuddannede kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale