Formalinopløsninger i små og store mængder 

Formalin er en vandig opløsning af den kemiske forbindelse formaldehyd (CH2O). Formalin består typisk af 40 % formaldehyd og en mindre andel metanol til stabilisering.

Formaldehyd forhandles i enten 40 % eller 4 % opløsning svarende til:

  • 40 % formaldehyd = 100 % formalin
  • 4 % formaldehyd = 10 % formalin, neutral (pH 6,90 - 7,10)

Formalin bruges som et desinfektionsmiddel eller antibakterielt, idet formaldehyden dehydrerer bakterier og får den naturlige væske i cellerne til at koagulere. Derfor er formalin ideel til fiksering af væv til fx mikroskopiske undersøgelser.

Læs mere

Køb formalin i alle mængder hos Hounisen®

Er du på udkig efter formalin til eksempelvis dine vævsprøver, kan du finde formalin med 4 % formaldehyd hos Hounisen®. Vi fører formalin i spande, dunke eller bægere med skruelåg – alt afhængig af den ønskede mængde på formalinopløsningen.

Ønsker du formalin i små mængder, sælger vi bægere, der henholdsvis indeholder 20-90 ml. Søger du derimod større mængder formalin, fører Hounisen® ligeledes dunke eller spande helt op til 15 liters kapacitet. Du har således mulighed for at anskaffe formalinopløsninger i både små og store mængder – alt efter behov.

Udover en færdigblandet formalinopløsning, kan du også finde formaldehyd med 10-15 % methanol hos Hounisen®. Denne formaldehyd-blanding har en opløsning på 37 / 10-15 % og fås i 5000 ml pr. enhed.

Minimumsordren på formalin og formaldehyd varierer fra vare til vare. Et bæger med 60 ml formalin skal eksempelvis bestilles med en ordre på minimum 25 stk. Du finder minimumsordrer og varebeskrivelser, når du klikker ind på ovenstående produkter.

Med Formalin Neutralisermåtter og -klude får du et materiale, der hurtigt absorberer og indkapsler væsker og dampe og på samme tid neutraliserer aldehyder og gør arbejdet med formalin mere sikkert. Kludene findes på rulle og er anvendelige til små spild, mens måtterne kan anvendes som underlag til arbejdet eller foring af hylder og kasser med formalin materialer.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale