Sprøjter til laboratoriet

Mangler du nye sprøjter til brug i laboratoriet? Så er du landet det rette sted. Her ser du hele vores udvalg af sprøjter til laboratoriet, og du kan læse mere om sprøjterne ved at klikke dig videre ind på de forskellige typer.

Hos Hounisen fører vi Omnifix® sprøjter fra B. Braun, Chirana® sprøjter fra europæiske Chirana T. Injecta, Discardit® sprøjter og Terumo® sprøjter. Du finder således et bredt udvalg af kvalitetssprøjter, der kan rumme 3 ml, 20 ml, 30 ml, 100 ml og mange flere størrelser fra 1-100 ml.

De 3-komponente Omnifix® sprøjter med kateteransats og letlæselig graduering fører vi både med og uden Luer-adapter. Sprøjternes pakning er med dobbeltring, der giver en mere præcis dosering af selv små mængder.

Chirana® sprøjter er EN ISO 13485:2012-certificerede og CE-mærkede i overensstemmelse med EU-direktiverne 93/42/EEC. De er sterile og individuelt blisterpakkede.

Discardit® sprøjter har en ergonomisk udformning og er med graveret, sort graduering for nem aflæsning af volumen. Et solidt stempel i polyetylen giver let og sikker injicering.

Derudover kan du købe de originale Terumo® sprøjter med enten Luer-Konus eller Luer-Lock. Sprøjterne er 3-komponente, og du kan bestille dem i størrelser fra 1-100 ml.

Har du spørgsmål vedrørende dit køb af sprøjter eller andet laboratorieudstyr, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde lige det udstyr, du står og mangler til laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale