Sprøjter til laboratoriet

Mangler du sprøjter til brug i laboratoriet? Så er du landet det rette sted. Her finder du hele vores udvalg af sterile engangssprøjter til laboratorie og medicinalt brug. Vi fører flere forskellige, størrelser, modeller og brands inden for engangssprøjter, så du kan finde den sprøjte, der passer optimalt til dit behov.

Sortimentet af sprøjter indeholder Omnifix® sprøjter fra B. Braun, Chirana® sprøjter fra europæiske Chirana T. Injecta, Discardit® sprøjter og Terumo® sprøjter. Du finder således et bredt udvalg af kvalitetssprøjter. Under de forskellige brands finder du både 2-komponente og 3-komponente sprøjter i mange forskellige størrelser med volumen mellem 1-100 ml.

Mange sprøjter hos Hounisen følger det standardiserede Luer system, som beskriver sprøjtens spids og dennes tilslutning til for eksempel kanyler. Luer-systemet er lavet for at sikre tæthed ved væskeoverførsel og Luer standarder lever op til ISO 80369 testmetoder og er defineret i ISO 594. Luer (Luer-Slip / Luer-konus) spidser fungerer på baggrund af friktion, mens Luer Lock (Luer Lok), har et ekstra lukkesystem. Ved Luer Lock skrues kanylen fast, så den sidder sikkert på sprøjten. Spidser med Luer Lock er centrerede på sprøjten, mens Luer-Konus spidser kan sidde centralt eller i kanten af sprøjten.

Har du spørgsmål vedrørende dit køb af sprøjter eller andet laboratorieudstyr, er du altid velkommen til at kontakte vores veluddannede kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale