Køb glas- og plastpipetter til laboratoriet online

Køb pipetter i glas eller plast online hos Hounisen Laboratoriedustyr og få fri fragt i Danmark ved køb for 1.000 kr. Hounisen er specialister i pipetter til laboratoriebrug, og du får kyndig vejledning af vores faguddannede personale, der kan svare på selv meget specifikke spørgsmål om pipetter.

På denne side har vi samlet vores store udvalg af pipetter fremstillet i glas, såvel som i plast.

Vi fører et stort udvalg af forskellige pipettetyper: Dette sikrer, du kan finde dine næste pipetter i netop den størrelse og det design, du er på udkig efter.

Vores udvalg tæller fuldpipetter, mikropipetter, målepipetter, serumpipetter og pasteurpipetter. Vores pipetter kan selvfølgelig også bestilles som sterile og i forskellige størrelser, uafhængig af om det er en glas- eller plastpipette, du vælger. Dette betyder, at du med sikkerhed kan finde den rette pipette til laboratoriet - uanset om du har behov for at afmåle 0,5 eller 100 ml.

Foruden pipetterne finder du også pipettebolde med ventiler og elastikbånd, så du nemt, hurtigt og sikkert kan suge væske op i dine pipetter. Slutteligt finder du også flere forskellige typer pipettehætter til pasteurpipetterne.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale