Go to top

Plastikdunke til laboratoriet

Her på siden finder du blandt andet vores Jerry Cans plastikdunke, der er UN-godkendte og kan leveres med eller uden låg. Denne type kan du få i 2,5 liter, 5 liter, 10 liter og 25 liter.

Du finder også forskellige Kautex® plastikdunke som eksempelvis:

Vi forhandler også praktiske stabelbare UN-X-godkendte plastikdunke, fremstillet af HD-PE, der er godkendte til transport af farligt gods og egnet til fødevarer.

Køb plastdunke hos Hounisen og få hurtig levering. Vi står naturligvis gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rette laboratorieudstyr. Kontakt vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00 og få svar på dine spørgsmål eller få et godt tilbud på udstyr til laboratoriet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal man vælge en UN-godkendt dunk?

En UN-godkendt dunk skal anvendes, til transport eller opbevaring af farligt gods fx kemikalier. Dunkene er designet og testet i henhold til standarder fastsat af De Forenede Nationer (UN) og andre regulerende organer for at sikre sikkerheden under transport og håndtering af farlige materialer. UN-godkendelserne kommer i forskellige kategorier, overordnet X, Y og Z.

Hvornår skal benyttes UN-X, UN-Y eller UN-Z beholdere?

UN godkendte beholdere skal anvendes når der transporteres farligt gods. Farligt gods inddeles i tre emballagegrupper I, II og III, hvor I er det gods med størst risiko.

  • UN-X må anvendes til alle tre emballagegrupperne I, II og III
  • UN-Y må anvendes til emballagegruppe II og III
  • UN-Z må kun anvendes til emballagegruppe III
Læs mere

Hvad er en kapsel med konustætning?

En konustætning i en kapsel er en tætningsmekanisme, hvor kapslen har en kegleformet krans i bunden, som presses ned i flasken, når kapslen skrues på. Dette skaber en ekstra sikker forsegling mellem kapslen og flasken.

Hvad er en kapsel med vulst?

En kapsel med vulst er en type flaskekapsel, hvor kanten af kapslen har en forhøjet del, også kendt som en vulst, der hjælper med at sikre tætning og kan bidrage til at forhindre lækager. Vulsten kan også give et bedre greb ved åbning af kapslen.
 

Læs mindre

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale