Pincetter i holdbar kvalitet

Er du på udkig efter pincetter til laboratoriet? Hos Hounisen fører vi et bredt udvalg af pincetter til alt slags præcisionsarbejde i laboratoriet. Alle vores pincetter er i kraftig og holdbar kvalitet. Det betyder, at du her kan finde den helt rigtige pincet til enhver opgave.

Vores store sortiment spænder over pincetter i både lige og buet udførelse, med spids eller rund ende, med rillet eller plan gribeflade, og de fås alle i forskellige størrelser. I vores sortiment finder du også krydspincetter og urmagerpincetter samt sterile enkeltpakkede pincetter i plastik til engangsbrug. Du kan dermed altid være sikker på at finde den helt rigtige pincet til enhver opgave her hos Hounisen.

De af vores pincetter, der er fremstillet i rustfrit stål 18/8, tåler autoklavering eller kemisk sterilisation, hvilket gør rengøringen af pincetterne hygiejnisk og let, så de er klar til det næste præcisionsarbejde.

Har du spørgsmål til pincetter eller andet laboratorieudstyr, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 86 21 08 00. Vi sidder altid klar med den bedste vejledning inden for laboratorieudstyr.

Husk, at vi leverer din ordre gratis ved køb for mere end 1.000 kr. hos Hounisen. Er din ordre på lager, leverer vi allerede dagen efter.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale