Udstyr til pipettering

Med Finnpipetten får du en letvægtspipette med høj komfort, ydeevne og pålidelighed, der både er ergonomisk og funktionsmæssigt toptunet. Finnpipetten sikrer præcis afpipettering af dråber i mikrostørrelse, og pipettens display gør det nemt at aflæse volumen.

Til Finnpipetterne fører vi et udvalg af tilhørende pipettespidser med og uden filter. Finntip pipettespidser fås i flere udgaver med forskellige pipetteringsformål. Vi forhandler også pipettespidser fra Sarstedt med fokus på kvalitet, pålidelighed og kompatibilitet. Læs mere om valg af pipettespidser og prøv SARSTEDTs kompatibilitetstabel i Hounisen guides.

Få det optimale ud af din pipette

Måske er du ikke klar over det, men hvis du overholder nogle grundlæggende tommelfingerregler i laboratoriet, kan du ikke blot forlænge din pipettes levetid, men også forebygge slidskader i håndled og ryg.

Følg 4 enkle råd til at få det optimale ud af din pipette

Stort udvalg

Hos Hounisen fører vi pipetter af både glas og plast i flere forskellige størrelser. Det betyder, at du altid kan finde de pipetter, du skal bruge til pipettering i laboratoriet. Foruden pipetter finder du også pipettehætter og pipettebolde med ventiler og elastikbånd.

Læs mere om de forskellige typer pipetter.

Har du spørgsmål til produkterne eller brug for vejledning til det rette valg af udstyr til pipettering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig et godt tilbud på laboratorieudstyr.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale