Go to top

Porcelænsskåle til laboratoriet

Porcelæn er et mere end 1000 år gammelt keramisk materiale af kaolin, kvarts og feldspat, der er formet, tørret og derefter brændt ved 900-1600 °C. Porcelæn er meget syre- og alkaliebestandigt, stærkt isolerende og trykfast, men ikke stødsikkert. Udstyr fremstillet i glaseret porcelæn er derfor velegnet til alverdens brug i laboratoriet - især når det angår opvarmning, isolering samt håndtering af syre og basiske stoffer.

Under porcelænsskåle findes afdampningsskåle med rund eller flad bund i flere størrelser samt firkantede flade glødeskåle. Begge anvendes til varme processer, hvor porcelæn har gode egenskaber og tåler direkte kontakt med flammer og gløder mens det stadig forbliver inert og ikke påvirker indholdet.

Afdampningsskålene findes i halvkugleform med rundbund og runde med flad bund og findes i flere størrelser. Glødeskålene er firkantede og velegnede til bestemmelse af tørstof.

Har du brug for hjælp til at finde de rette produkter til dine opgaver i laboratoriet, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale