Go to top

Mikrotestplader fra SARSTEDT

Hos Hounisen kan du finde et stort udvalg af mikrotestplader i form af mikrotiterplader og ELISA-plader fra SARSTEDT. Afhængig af dine ønsker, kan du bestille pladerne med flad, rund eller spind brøndform.

Mikrotiterpladerne er med 96 brønde og kan bestilles med eller uden låg. Mikrotiterpladerne fås desuden i en steril udgave med påført batch-nummer og holdbarhed.

ELISA-pladerne er ligeledes med 96 brønde og er særligt velegnede til immunoassays. ELISA-pladerne fås i en transparent, hvid eller sort udgave med 2 forskellige bindinger, Medium eller Høj.

Uanset om du vælger en mikrotiterplade eller ELISA-plade, garanterer SARSTEDT et ikke-cytotoksisk og DNase-/RNase-/DNA-frit produkt, uden pyrogener og endotoksiner.

Er du i tvivl om, hvilken type mikrotiterplade du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice har en faglig uddannelse og praktisk arbejdserfaring fra laboratoriet og vil derfor kunne yde dig den nødvendige rådgivning.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale