Slanger til brug i laboratoriet

Her finder du vores udvalg af forskellige slanger til brug i laboratoriet. Vi har slanger fremstillet i latex, PVC, silikone og gummi med forskellige indvendige og udvendige diameterstørrelser.

Vores store udvalg af slanger gør det let for dig at finde lige netop den slags, du står og mangler til arbejdet i laboratoriet. Du finder blandt andet latexslanger i ruller på ti meter med en indvendig diameter på 3-4 millimeter, der kan steriliseres ved 120 grader. Silikoneslangerne har en indvendig diameter på 0,5-18 millimeter, som du kan bestille i ruller på 25 eller 50 meter.

Hos Hounisen fører vi også gennemsigtige PVC-slanger, der er varmeresistente op til 60 grader. Du kan bestille PVC-slanger med en indvendig diameter på 0,5-40 millimeter i ruller på 25 meter. Derudover kan du også bestille tætsluttende vakuumslanger, der er fremstillet i rød gummi. Her finder du Vakuumslanger med udvendig diameter i fem forskellige størrelser.

Slangeklemmer og spændebånd finder du under kategorien sakse, pincetter og andet laboratorieværktøj.

Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af slanger til brug i laboratoriet, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 21 08 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr til dine laboratorieopgaver.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale