Gummipropper til laboratoriet

Hounisen fører en række gummipropper og gummiringe, der er velegnet til tillukning af rør, kolber og diverse andre anvendelser i laboratoriet. Vores sortiment af gummipropper og gummiringe fås i alverdens størrelser, og kan derfor tilpasses dit specifikke behov.

Hounisens udvalg af GUKO gummiringe sælges i komplette sæt á 8 styk. Sådan et sæt inkluderer gummiringe i forskellige størrelser, og giver dig således et rigt udvalg af gummiringe – alt fra de små størrelser til de helt store. Gummiringene er velegnet til kolber og rør i laboratoriet.

Er du på udkig efter en bestemt størrelse gummiprop, kan du ligeledes finde enkeltvise gummipropper hos Hounisen. Propperne er fremstillet i en gråblå farve og passer til åbninger med en omkreds på alt fra 5-94 mm. Mangler du derimod en mindre eller større størrelse gummiprop end dem præsenteret på siden, er der stor sandsynlighed for, at vi kan finde dem frem til dig fra vores lager. Du skal blot give os et kald på 86 21 08 00, og vi vil gennemsøge vores lager for den helt rette størrelse til dit behov.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale