Køb kemikalier fra Honeywell online

Ønsker du at købe kemikalier fra en leverandør med korte leveringstider? Hounisen® tilbyder salg af kemikalieprodukter fra Honeywell, der er en af markedets førende producenter af kvalitetskemikalier til laboratoriet. Leverandøren Honeywell står bag anerkendte brands som Honeywell Fluka™, Honeywell Riedel-de Haën™ og Honeywell Burdick & Jackson™.

Hounisen® - Dansk forhandler af kemikalier

Hounisen® er autoriseret forhandler af kemikalier fra Honeywell i Danmark. Vores professionelle samarbejde med Honeywell betyder, at vi kan give dig kompetent faglig support fra Honeywells eksperter, og der kan rekvireres et dansk sikkerhedsdatablad (MSDS) for alle kemikalier. Ved køb af kemikalier hos Hounisen® kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er helt i top for alle produkter.

Læs mere

Honeywell har over 200 års erfaring med kemikalieproduktion og et bredt produktsortiment med over 8.000 artikler, der dækker alt lige fra basiskemikalier til højt specialiserede kemikalier og blandinger lavet præcist til dine behov. Du behøver derfor kun købe kemikalier ét sted til dit laboratorie.

Her på siden kan du købe et lille udpluk af det fulde sortiment, der indeholder syrer, baser, buffere, reagenser, solventer, organiske og uorganiske stoffer. På Honeywells hjemmeside kan du se det fulde udvalg, som vi kan hjælpe med at bestille hjem.

Hvis du ikke kan finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00. Vi tilbyder ikke kun salg, men også rådgivning, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vil du have sikkerhed for levering af kemikalier, og samtidig sikre bedre priser og mere lagerplads? Lav en leveringsaftale med Hounisen®, der er tilpasset dit kemikalieforbrug – læs mere her.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale