Alt i forbrugsartikler til laboratoriet

Mangler du papirvarer, handsker, sprøjter eller hygiejneartikler til laboratoriet? Hos Hounisen finder du alt, hvad du skal bruge af nyttige forbrugsartikler til laboratoriet.

Inden for forbrugsartikler til laboratoriebrug fører vi blandt andet kuvetter, laboratoriehandsker, sprøjter og kanyler, papirvarer samt hygiejne og værnemidler. Kuvetterne er produceret af Sarstedt, som har mere end 40 års erfaring med produktion af kvalitetskuvetter til laboratoriet. Derudover forhandler vi sprøjter og kanyler fra de dygtigste producenter på markedet. For dig betyder det forbrugsvarer af højeste kvalitet med lang holdbarhed.

På et laboratorie er det også nødvendigt, at hygiejnen altid er i top. Derfor fører vi et udvalg af gennemtestede hygiejneartikler, der sikrer et rent og sundt arbejdsmiljø i laboratoriet. Vi forhandler ligeledes et udvalg af forskellige typer handsker, der er fremstillet til laboratoriebrug.

Har du spørgsmål angående vores forbrugsartikler eller brug for vejledning til valg af udstyr til laboratoriet? Kontakt vores kundeservice på tlf. 86 21 08 00 og få den helt rette vejledning inden for udstyr til laboratoriet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale