Objektglas til laboratoriet

Objektglas til enhver opgave i laboraotiet finder du her. Uanset om du leder efter et objektglas til frisk eller frossen væv, til cytologisk materiale eller formalinfikserede prøver har vi et objektglas, der matcher din opgave.

SuperFrost® serien giver dig mulighed for at bruge glassene til in situ-hybridisering, immunhistokemi og molekylære hybridiseringsassays - alt afhængig af den type glas, du vælger. Se det komplette udvalg i kategorien SuperFrost® objektglas

Er du mere interesseret i specielle objektglas i eksempelvis dobbeltbredde, med fordybning eller diagnostiske objektglas, klarer vi også opgaven.

Se det samlede udvalg af objektglas, opbevaringsmuligheder og tilbehør til farvning og kodning i kategorien Objektglas, dækglas og tilbehør

Kontakt gerne vores kundeservice på 86 21 08 00, der sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den rette type opbjektglas til din opgave - eller forhør dig om vi kan bestille en særlig type objektglas hjem til dig. Vi er eksperter i objektglas til fair priser og med hurtig levering.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale