Go to top

Objektglas til laboratoriet

Objektglas til enhver opgave i laboraotiet finder du her. Uanset om du leder efter et objektglas til frisk eller frossent væv, til cytologisk materiale eller formalinfikserede prøver har vi et objektglas, der matcher din opgave.

StarFrost® serien giver dig mulighed for at bruge glassene til in situ-hybridisering, immunhistokemi og molekylære hybridiseringsassays - alt afhængig af den type glas, du vælger. Se udvalget af StarFrost® objektglas i kategorierne Slebne objektglas og Uslebne objektglas.

StarFrost® er fremstillet i ekstra klart glas i henhold til ISO 8037/1-standarden og har en række unikke egenskaber, der gør glastypen særlig velegnet til mikroskopi:

  • Reduceret jernindhold sikrer lav selvfluorescens
  • Enestående klarhed uden farveforvrængning minimerer grønt genskin
  • Minimal oxidation bevarer prøveintegritet under langtidsopbevaring

Er du mere interesseret i specielle objektglas i eksempelvis dobbeltbredde eller diagnostiske objektglas, klarer vi også opgaven.

Se det samlede udvalg af objektglas, opbevaringsmuligheder og tilbehør til farvning og kodning i kategorien Objektglas, dækglas og tilbehør

Kontakt gerne vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, der sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den rette type opbjektglas til din opgave - eller forhør dig om vi kan bestille en særlig type objektglas hjem til dig. Vi er eksperter i objektglas til fornuftige priser og med hurtig levering.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale