Plastrør i alle størrelser

SARSTEDT producerer plastrør og centrifugerør i flere størrelser og design. Du finder derfor rør med enten rund, konisk eller flad bund samt med eller uden ståring. Ydermere producerer SARSTEDT plastrør med eller uden print samt i specialdesignede versioner – eksempelvis med stregkodemærkning.

Langt de fleste centrifugerør og plastrør fra SARSTEDT bliver produceret i polypropylen og polystyren, der har forskellige materialeegenskaber:

  • Polypropylen (PP): Rør i PP har en semitransparent overflade med 88% lystransmission (400-800 nm). 15 og 50 ml centrifugerør i PP fra SARSTEDT har en forstærket bund og kan centrifugeres helt op til 20.000 x g.
     
  • Polystyren (PS): Rør i PS har en transparent, glasklar overflade med 90% lyspermeabilitet (400-800 nm), men er ikke velegnet til høje centrifugeringshastigheder.

Find let det rette plastrør

Hvis du mangler et rør i en bestemt størrelse med en given højde eller et særligt materiale, kan du med fordel benytte SARSTEDTs Tube Finder. Har du behov for yderligere information om de forskellige rør, kan du på sarstedt.com blandt andet læse om rørenes materialeegenskaber, centrifugeringshastigheder og renhedsgrader.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg af plastrør og centrifugerør. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de helt rette rør til din arbejdsopgave.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale