Genanvendelige og engangsinstrumenter til klinik

Her finder du et stort udvalg indenfor engangs- og genanvendelige instrumenter til brug i praksis. Inden for de to kategorier finder du instrumenter til kirurgi, dermatologi, gynækologi med mere.

Leder du efter engangsinstrumenter, er du landet det helt rigtige sted. Vi har sammensat et stort udvalg af kvalitets-engangsinstrumenter inden for de forskellige kategorier gynækologi, dermatologi, kirurgi, proktoskoper, sårbehandling, suturfjernelse, kateterfjernelse og rageknive. Med engangs-instrumenter sikrer du dig på en enkel måde sterile instrumenter uden brug af efterfølgende opvask og sterilisering.

Engangsinstrumenterne til gynækologi er valgt efter patientvenlige designs, for at gøre patientoplevelsen så god som mulig. Fx er vaginalspeklerne fremstillet i kraftig plast i patientvenligt design med store runde kanter. Hounisens sortiment af vaginalspekler er alle sterile og certificeret til brug i praksis. Vi fører også en udgave af spekler med LED lys. Udvalget indeholder udover spekler blandt andet også tampontænger og udstyr til spiralopsætning.

De dermatologiske engangsinstrumenter dækker over hudcuretter og stansebiopsier, mens kirurgiske engangsinstrumenter dækker over en lang række sterile instrumenter, der ikke går på kompromis med kvalitet og skarphed. Vi har kirurgiske instrumenter SUSI® i plast eller Clina Star i metal begge af meget høj kvalitet. Her finder du sakse, skalpeller, skarpskeer, klemmer, nåleholdere og pincetter.

I kategorien genanvendelige instrumenter finder du robuste instrumenter af god kvalitet, der tåler rengøring og sterilisering igen og igen. Du kan vælge mellem alt fra gynækologiske instrumenter, over kirurgiske til øreskyldningssprøjter. Desuden er det også her du finder instrumentæsker med låg til brug ved sterilisering og opbevaring af dine genanvendelige instrumenter.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale