Desinfektion af overflader

Desinfektion er vigtigt for at undgå kontamination mellem mennesker, dyr eller biologiske applikationer. Der er flere måder at desinficere overflader, hvad der er mest velegnet, afhænger af situationen. Hounisen tilbyder imprægnerede desinfektionsservietter, flydende desinfektionsvæske og dekontamineringsspray til PCR og RNA.

Overflader er forskellige og derfor tilbyder vi servietter med eller uden alkohol. Alkohol er effektiv desinfektion til en god pris, men det kan være hårdt ved medicinsk udstyr, ultralyd, tekstiler, elektrisk apparatur og andet følsomt udstyr. Til sensitive overflader er det derfor muligt at købe alkoholfri desinfektionsmidler.

Hounisen forhandler mange forskellige desinfektionsmidler med eller uden alkohol, således kan behovet dækkes lige fra venteværelser til intensive afdelinger, PCR-laboratorier og arbejde med fødevarer.

Alle desinfektionsservietter er imprægnerede med passende mængder af desinfektionsvæske tilpasset serviettens formål. Servietterne leveres alle i dispensere, som lukkes for god holdbarhed. Nogle servietter kommer i beholdere i fast plast og til disse kan tilkøbes refillpakker til opfyldning.

Læs mere

I Hounisens sortiment finder du følgende produkter til overfladedesinfektion, der hver har deres fordele ved rengøring og desinfektion af inventar:

  • Desinfektionsservietter til inventarrengøring og -desinfektion bruges til mindre udstyr, samt hvor der er brug for øjeblikkelig rengøring og desinfektion.
     
  • Færdigblandet desinfektionsmiddel på sprayflaske bruges typisk til større apparater, eller når større overflader trænger til hygiejnisk sanering. Væsken sprøjtes på og fordeles med en klud.
     
  • Koncentreret rengørings- og desinfektionsmiddel til fortynding i vandig opløsning bruges til rengøring af større apparater, eller når større flader eller apparaturer trænger til en hygiejnisk sanering. En klud vrides op i opløsningen, og genstandene tørres over. Koncentrationen er afhængig af fortyndingsfaktoren.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale