Kontakt os for leveringstid: 86210800 eller salg@hounisen.com

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Bæresele til 10 l Duranflasker for ergonomisk og sikker håndtering af tunge flasker. Selen har håndtag på siden, samt dobbelt håndtag øverst, der gør det muligt at være to om at bære flaksen. Selen sidder godt fast og følger flasken til den klippes af....

Læs mere

Specifikationer

Beskrivelse :
Bæresele til flasker
Størrelse til :
10 L / GL 45
Farve :
Gul
Autoklaveres :
Ja
Flaske :
Købes separat
Producent :
Duran

Beskrivelse

DURAN® bæresele til de store flasker er et unikt produkt til dig, der arbejder med tunge flasker i laboratoriet. Bæreselen hjælper til at en sundere ergonomisk korrekt håndtering af de store tunge flasker, hvilket også øger sikkerheden i arbejdet med kemikalier eller dyrebare væsker. Selens halskrave sættes på flasken, hvor den låser sig fast med fire tænder. Når først selen er monteret, følger den flasken til den skæres af og du kan derfor stole 100% på, at den bliver på plads om flasken under brug.

DURAN® bæresele til flasker består af et bærehåndtag på toppen, et hældehåndtag på siden, to horisontale antislip- stropper, to justerbare lodrette stropper samt silikone beskyttelse i bunden. Ud over at gøre flasken meget nemmere at håndtere, giver selen således også flasken ekstra beskyttelse.

Tåler autoklavering. Med lot nummer for sporing og certificering.

💡 Bemærk - Bæreselen passer til standard laboratorieflasker til 10 liter med GL-45 hals, blandt andre DURAN®'s BlueCap-flasker. Produktbilledet viser bæreselen monteret på flasken. Flasken købes separat.

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale