Go to top

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Alsidigt genanvendeligt silikonelåg fra DURAN®. Silikonelåget anvendes til at dække og forsegle en række forskellige beholdere i laboratoriet og kan o...

Læs mere

Specifikationer

Beskrivelse :
Silikonelåg, Blå, L
Ø stræk :
84 - 116 mm
Farve :
Blå
Materiale :
Silikone
Temperatur :
-40 til +180 °C
Producent :
Duran®, DWK

Beskrivelse

Alsidigt genanvendeligt silikonelåg fra DURAN®. Silikonelåget anvendes til at dække og forsegle en række forskellige beholdere i laboratoriet og kan ofte erstatte forseglingsfilm i en lang række applikationer. God kemikalieresistens og temperaturholdbarhed fra -40 til + 180 °C.

DURAN® silikonelåg er elastiske og kan strækkes til at dække beholdere med forskellige diameter og form. Brede overlappende sider griber fat om beholderen og sikrer at DURAN® silikonelåget lukker tæt omkring flasker og bægre og beskytter indholdet mod støv eller stænk, ligesom det kan anvendes ved blandinger for at undgå lækage eller sprøjt. Låget kan let påsættes eller fjernes ved hjælp af de integrerede trækflige, der kan betjenes med eller uden handsker. Tre forskellige farver (grøn, pink og blå) indikerer tre størrelser og kan samtid anvendes til at farvemærke særlige prøver. Hvert låg har en markeringsflap, til mærkning af prøven.

DURAN® silikone låg er genanvendelig, let at rengøre og tåler opvaskemaskine, hvilket gør det til et økonomisk og miljøvenligt alternativ til andre typer af forsegling.

DURAN® silikonelåg kan mod et tillæg leveres med et hul i midten, der gør det muligt at bruge låget sammen med en omrører for at undgå sprøjt. Kontakt venligst kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com for bestilling.

Læs mere
 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale