CHMLAB Group - New possibilities in filtration

CHMLAB Group er vores specialiserede leverandør af filtre. CHMLAB Group er specialister indenfor separation, filtration og oprensning og har designet et bredt produktsortiment til videnskabeligt brug. Produkterne er innovative og af høj kvalitet med fokus på tids- og omkostningseffektive procedurer i laboratorierne. Visionen er, at fremstille den bedste kvalitet og avancerede præstationsprodukter til mange forskellige applikationer bl.a. indenfor biovidenskab, medicin og fødevare.

CHMLAB har hovedkontor i Barcelona og opererer verden over gennem lokale partnere i mere end 65 lande. Ultimo 2018 har Hounisen Laboratorieudstyr indgået samarbejde med CHMLAB Group om at forhandle deres kvalitetsprodukter i Danmark.

Vi fører papirfiltre, glasfiberfiltre, membranfiltre og sprøjtefiltre, hvor en del af sortimentet kan findes i kategorien Filtre i Hounisens webshop. En lang række specialfiltre gør det imidlertid muligt for CHMLAB Group at dække mange forskellige applikationer, så har du brug for andre tekniske egenskaber, for eksempel meget små partikler, høje temperaturer, pH tolerance med mere, så findes det med stor sandsynlighed i CHMLAB Groups sortiment. Vi har ikke alle størrelser og specialprodukter på lager, men vi henter gerne produkter hjem og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning på netop din udfordring.  

 

Vi hjælper meget gerne med skiftet til filtre fra CHMLAB Group. Vores konsulent kommer gerne ud til dit laboratorie til en snak om filtre, eller vi kan sende en vareprøve, så du kan prøve om dit nye filter lever op til forventningerne. Kontakt os, hvis du har brug for sparring eller vil prøve filtrene fra CHMLAB Group. Faguddannet kundeservice træffes dagligt på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Få overblik over filtrene fra CHMLAB Group i konverteringstabelen, der giver et overblik over filtrenes egenskaber samt konvertering fra de mest almindelige kendte filtre.

Links

🌏 CHMLAB.com

💁 CHMLAb Group katalog

Følg CHMLAB group

👍 Facebook

🔗 LinkedIn