DWK Life Sciences - EXCELLENCE in your hands

De tre største glasproducenter på verdensplan - DURAN®, WHEATON® og KIMBLE® - genopstod i 2017 som en ny global virksomhed under navnet DWK Life Sciences. Tilsammen bygger de tre virksomheder på mere end 125 års erfaring med produktion af førsteklasses glasudstyr til præcisionsarbejde i laboratoriet.

ISO-certificerede glasvarer

Uanset dit behov, kan DWK Life Sciences levere ISO-certificerede kvalitetsprodukter med høj produktsikkerhed. Alle glas bliver produceret af de bedste råvarer i et automatiseret system, der både sikrer stor ensartethed i produkterne og så tyndt glas som muligt.

DWK Life Sciences arbejder konstant på at udvikle og forbedre deres produkter, så de til stadighed opfylder de stigende krav til kvalitet og pålidelighed. Fx er produkter fra DWK Life Sciences farvet udenpå beholderen, så der ikke er farvestoffer indeni, der kan påvirke indholdet.

Foruden kvaliteten arbejder DWK Life Sciences meget miljøbevidst og etisk korrekt. Virksomheden beskæftiger mere end 1.770 ansatte med produktionsenheder i Europa, USA, Mexico og Asien.

Om nogen kan DWK Life Sciences leve op til virksomhedens løfte om at levere EXCELLENCE in your hands.

Vælg Borosilikat 3.3 til arbejde ved høje og lave temperaturer

Når du bestiller laboratorieglas hos Hounisen, leverer vi gerne produkter fra DWK Life Sciences, der er verdens førende producent af borosilikatglasset, som i 1887 blev opfundet af Otto Schott.

Borosilikat 3.3 er ideelt til arbejde med ekstreme temperaturer, fordi det har en større modstandsevne overfor termisk chok og en unik mekanisk styrke i forhold til almindeligt soda-limeglas. Dertil er Borosilikatglas 3.3 yderst resistent overfor kemisk påvirkning.

Få en komplet liste over egenskaberne for Borosilikatglas 3.3 her.

DWK Life Sciences tilstræber perfektion i alt, hvad virksomheden foretager sig. Køber du et produkt fra et af de tre brands, DURAN®, WHEATON® eller KIMBLE®, er du garanteret glasudstyr i højeste kvalitet.

 

Komplet produktsortiment med DURAN®, WHEATON® og KIMBLE®

DURAN®


DURAN® er kendt verden over for deres revolutionerende og prisvindende laboratorieflasker, der passer til ethvert formål i laboratoriet.

Den originale DURAN® BlueCap-flaske blev produceret første gang i 1972. Stort set alle laboratorier har en udgave af DURAN® BlueCap-flasken stående, der fås i et utal af varianter, herunder HPLC, PURE og SUPER DUTY.

Test selv, hvilken type DURAN® flaske, der passer til dit arbejdsområde: Er det den 'traditionelle', den 'moderne' eller 'ergnomiske' udgave? DURAN® kan levere det hele - se selv her.

Læs mere om DURAN® her

 
     

WHEATON®


WHEATON® fører et komplet sortiment af vials og kan levere alt fra glasbeholdere til prøveindsamling og analyse over transport- og opbevaringsløsninger til produktion.

WHEATON® har et tilsvarende omfattende sortiment af låg til indstik eller snap-on. Lågene fås desuden med en aftagelig top til indføring af pipetter eller sprøjter, således at prøver let kan udtages fra glasset.

WHEATON® har ligeledes designet de innovative NextGen V Vials med en indre konisk bund, der tillader maksimal prøveuddragelse.

WHEATON® CryoELITE® cryorør er designet specifikt til små prøvevolumener beregnet til nedfrysning ved cryotemperatur (-196 °C). Skruelåget er med en uovertruffen forsegling, der overgår DOT- og IATA-forskriften. CryoELITE® cryorør er lot-certificeret RNase-/DNase-fri samt endotoksinfri, ikke-cytotoksisk og non-pyrogen/-mutagen.

Læs mere om WHEATON® her

 
     

KIMBLE®


Arbejder du indenfor Life Science, farmakologi, petrokemi eller kromatografi giver glasprodukter fra KIMBLE® dig mulighed for at opbevare og overføre din prøve forsvarligt, lige fra den indeledende prøveindsamling til forberedelse og analyse.

I slutningen af første verdenskrig introducerede KIMBLE® det første glasudstyr til præcis afmåling, og virksomheden har siden været kendt som markedsleder i produktionen af volumetriske glasvarer til hele verden.

Sammen med produkterne fra DURAN® og WHEATON®, kan KIMBLE® garantere dig branchens bredeste og mest komplette produktsortiment af glasudstyr, der efterlever ISO 9001-standarden.

Læs mere om KIMBLE® her

 
     

AZLON®


AZLON® har siden 2016 været en del af DWK Life Sciences. AZLON® har mere end 50 års erfaring med produktion af laboratorieudstyr i genanvendelig plast. AZLON® tilbyder mere end 700 plastprodukter, der bl.a. dækker flasker, sprøjteflasker, målecylindere, beholdere og kolber.

Læs mere om AZLON® her

 
     
Ud over at lave glasprodukter i fantastisk kvalitet, forstår DWK også at formidle, så det er værd at se med. Se fx her, hvordan de tester kvaliteten af en DURAN® Super Duty Erlenmeyerkolbe og bægerglas.
 
 

 

     
 

Links

Website dwk.com

Service

Følg DWK Life Sciences

Har du spørgsmål til et DURAN®, WHEATON® eller KIMBLE® produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com