Honeywell - Discover the perfect formula

Honeywell har over 200 års erfaring med kemikalieproduktion og et bredt produktsortiment med over 8.000 artikler, der dækker førende brands som Honeywell Fluka™, Honeywell Riedel-de Haën™ og Honeywell Burdick & Jackson™.

Hounisen® - Dansk forhandler

Honeywell tilbyder en komplet produktportefølje som producent med alt fra basiskemikalier til specialsolventer til ethvert behov i laboratoriet, blandt andet Karl Fischer titration og Hydranal™ reagenser. I samarbejdet mellem Hounisen® og Honeywell får du kvalitetssikrede processer fra bestilling af produktet til det leveres hos dig.

Alle Honeywells kemikalier er certificerede og fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001. Kemikalierne gennemgår omfattende tests for renhed og certificeres herefter, så du får det, du har brug for til dine applikationer - uden at betale for overcertificering. Dertil har Honeywell stor fokus på at overholde alle retningslinjer for kemikalier, og der kan rekvireres et dansk sikkerhedsdatablad (MSDS) for alle produkter.


Honeywell er en global produktionsvirksomhed med 7 distributionscentre alene indenfor kemikalieområdet. Kerneværdierne er innovation, ansvarlighed og kvalitet, hvilket afspejler sig i mere end 200 års produktion af rene kemikalier.

Faglig support med kompetente eksperter

Som dansk forhandler har Hounisen® adgang til kompetent faglig support fra Honeywells eksperter, og vil i samarbejdet kunne give dig den rette vejledning. Vi har desuden mulighed for at lave skræddersyede blandinger til dig, så du sparer både tid og plads, og samtidig øger sikkerheden i dit laboratorie ved ikke selv at skulle opbevare, afmåle og blande de forskellige kemikalier.

Kemikalier i passende mængder

Når du køber Honeywell-kemikalier gennem Hounisen, er der flere muligheder for levering i beholdere, både hvad angår størrelse og materialer. De fleste kemikalier findes både i glas eller plastflasker, og mange produkter kan købes i alt fra små mængder til de mindre laboratorier og op til store beholdere til produktionsvirksomheder. Det giver stor fleksibilitet til at vælge det, der passer det enkelte laboratorie bedst.

Adgang til over 8.000 kemikalier

Samarbejdet mellem Hounisen og Honeywell giver dig adgang til alt lige fra basiskemikalier til højt specialiserede kemikalier og blandinger lavet præcist til dit behov. Du kan finde syrer, baser, buffere, organiske og uorganiske stoffer, reagenser, solventer og meget mere blandt Honeywells mere end 8.000 produkter fra Fluka™, Riedel-de Haën™ og Burdick & Jackson™.

Honeywell Fluka™


Honeywell Fluka™ er en serie af reagenser og uorganiske kemikalier, der egner sig til en bred vifte af analytiske applikationer. Fluka™ inkluderer brands som Hydranal™ til Karl Fischer Titrering og TraceSELECT Inorganics til måling af trace og low-metal indhold. Derudover tilbydes diverse syrer, baser, salte og pH-buffere.

Læs mere: Honeywell Fluka™

 
     

Honeywell Burdick & Jackson™


Honeywell Burdick & Jackson™ er den førende producent af opløsningsmidler med høj renlighed samt DNA-/RNA-reagenser til laboratorier og farmaceutisk produktion. Burdick & Jackson™ udvikler og tilpasser løbende produkterne i takt med nye, krævende og specialiserede applikationer og muligheder, der konstant udvikler sig i laboratorier.

Læs mere: Honeywell Burdick & Jackson™

 
     

Honeywell Riedel-de Haën™


Honeywell Riedel-de Haën™ omfatter solventer med høj renlighed til krævende applikationer. Har du brug for meget rene kemikalier til krævende applikationer, kan du med fordel vælge Honeywells certificering CHROMASOLV, der er Ridel-de HaënTM topkvalitet til kromatografi. CHROMASOLV-certificerede produkter har gennemgået flere specialiserede og relevante tests for at sikre høj kvalitet til pålidelig LC-MS, GC eller HPLC-analyser. Du opnår exceptionel ensartethed mellem lots og certificering iht. ISO og RC14001.

Læs mere: Honeywell Riedel-de Haën™

 

 


Honeywell udviklede i 1979 en ny generation af pyridinfri Karl Fischer reagenser, kaldet Hydranal™. Hydranal™ reagenserne findes i 57 varianter, der tillader en meget bredere anvendelse af Karl Fischer, bl.a. i den farmaceutiske og petrokemiske industri samt i fødevareindustrien.

Produktoversigt og renhedstabel for Honeywell kemikalier

Analytical Applications Karl Fischer Titration Laboratory Essentials

Adsorbents

Consumables

HPCE Buffers

HPLC Additives/ Buffers

Reagents

Volumetric Solutions

Volumetry

Coulometry

Water Standards

Acids/Bases

Metals/Elements

pH Buffers

Reagents

Salts

Oligo & Peptide Synthesis Solvents

Reagents

Solvents

Anhydrous Solvents

High-Purity Applications

Honeywell LabReadyTM Blends

Performance-Grade Solvents

Pharmacopeia Solvents


Her finder du en oversigt over renhedsgraden af Honeywell Riedel-de Haën™ og Honeywell Burdick & Jackson™ kemikalier.

Applikation Honeywell
Riedel-de-Haën™​
Honeywell
Burdick & Jackson™ (B&J)
Stigende kvalitet ⬆
UHPLC-MS/UV Chromasolv LC-MS Ultra -
LC-MS Chromasolv LC-MS B&J Brand LC-MS
HPLC (enhanced sensitivity) Chromasolv Plus HPLC B&J Brand UV
HPLC (Gradient method) Chromasolv Gradient HPLC ACS/HPLC, B&J Brand
HPLC Chromasolv HPLC ACS/HPLC
GC Quality
Pesticide Residue Analysis til pesticide residue analysis B&J Brand
GC-MS til GC/MS analysis  GC 2™
GC Headspace GC-Headspace tested -
Stigende kvalitet ⬆
Analysis Grade (higher purity) Puriss p.a. Lab Plus/Purified Plus
General analysis Puriss Lab Plus/Purified Plus
Stigende kvalitet ⬆
Lavere end puriss, højere end reagent grade, >95% Purum  
General Laboratory Reagent Laboratory Reagent -
Stigende kvalitet ⬆
Trace Analysis Traceselect -
Ultra Trace Analysis Traceselect Ultra -
Ekstern defineret Spec
Exceeds American Chemical Society (ACS) Specs ACS ACS/HPLC,
ACS Reagent
Iht. official monograph Ph Eur/BP/USP iht. analytical specification of USP

 

Links

Følg Honeywell

     
 

Hounisen® - din danske forhandler af Honeywell kemikalier

Køb Honeywell kemikalier i Hounisens® online shop her.

Du finder et udpluk af sortimentet, som vi fortsat vil tilpasse og udbygge, blandt andet ud fra dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål til Honeywell kemikalier?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com