SARSTEDT - Quality without compromise

SARSTEDT er på verdensplan en af de førende producenter af engangsforbrugsartikler i plast til laboratorier, hospitaler og industrien. Hounisen® har et 50 år langt samarbejde med SARSTEDT og har siden firmaets grundlæggelse været eksklusiv forhandler af SARSTEDT i Danmark. 

I 1961 grundlagde Walter Sarstedt virksomheden i sin kælder, og den er i dag vokset til at beskæftige mere end 2.500 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Nümbrecht-Rommelsdorf og 28 datterselskaber over hele verden. I Tyskland har SARSTEDT syv forskellige fabrikker, og de producerer desuden varer i USA, Frankrig og Australien.

SARSTEDTs laboratorieprodukter og analyseudstyr er af meget høj kvalitet, og virksomheden er førende indenfor blodtagning, celledyrkning og analyse. Dertil er SARSTEDT en miljøbevidst virksomhed, er arbejder på at nedbringe ressourcespild og optimere produktionen.

SARSTEDTs brede produktsortiment dækker alt fra kvalitetsudstyr til PCR og celledyrkning over mikrobiologi og diagnostik, der kan købes online på hounisen.com.

Hounisen er eneforhandler af SARSTEDT i Danmark

I Danmark har SARSTEDT en forhandleraftale med Hounisen i stedet for et datterselskab. Det er på grund af den gode relation, der opstod mellem grundlæggeren af Hounisen Laboratorieudstyr, Sven Hounisen, og Walter Sarstedt for mere end 40 år siden.

I Hounisens online shop er et stort udvalg af SARSTEDTs produkter tilgængelige for bestilling døgnet rundt. Vi kan levere mange af SARSTEDTs produkter fra dag-til-dag, da vi hjemtager og opbevarer mange af produkterne på vores danske varelager, hvorfra vi sender ud til hele Danmark indenfor 8 timer.

Via Hounisens nære samarbejde med SARSTEDT har vi direkte adgang til deres udviklings- og testlaboratorium i Tyskland, så vi kan sikre højt kvalificerede svar på alle spørgsmål. Send os gerne dit spørgsmål, så sørger vi for, at du får et kompetent svar, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Derudover samarbejder vi med SARSTEDT om udviklingsprojekter og test af nye produkter. Et godt eksempel på samarbejdet er udviklingen af et lukket formalinsystem, der gør det langt mere sikkert og meget lettere at arbejde med formalin i forbindelse med fiksering af vævsprøver.
 

SARSTEDT lukket Formalinsystem

Lukket formalinsystem til fiksering af væv udenfor stinkskab.
Systemet er udviklet af Hounisen i samarbejde med SARSTEDT og testet af Teknologisk Institut.

Produktoversigt

Køb SARSTEDT i Hounisens online shop:

Links

Følg Sarstedt

Har du spørgsmål til et SARSTEDT-produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com