Scan og bestil dine varer med Hounisen® Hurtigkøb

Med vores nye indkøbsmulighed – Hounisen® Hurtigkøb – kan du scanne og bestille dine varer med mobilen. Klik på det nye ikon Scan ved siden af søgefeltet, giv tilladdelse til at bruge mobilens kamera, og start med at scanne dine varer.

Hounisen® Hurtigkøb er den ideelle indløbsløsning til alle, der løbende bestiller varer til et fysisk lager.

Du behøver ikke downloade en app for at komme i gang. Du bruger blot kameraet på din mobiltelefon til at scanne stregkoden på de varer, du ønsker at bestille.


Se filmen, og kom hurtigt i gang: Du scanner varens stregkode ved hjælp af kameraet på din mobiltelefon, og varen vil straks blive tilføjet i kurven. Her kan du rette antal, tilføje flere varer og bestille.

Tip! Du kan printe din egen Favoritliste med varebilleder og stregkoder, ligesom du kan bestille gratis labels med stregkoder til opmærkning på dine reoler.

Bemærk! Scanneren virker på varer, der findes på hounisen.com, og som har en label med Hounisens varenummer på. Se eksempel herunder:

Prøv scanneren, eller book et møde

Klik på det nye ikon Scan ved siden af søgefeltet, eller gå direkte til scanneren på hounisen.com/vare-scan. Giv tilladelse til, at kameraet må benyttes, og vælg et af de tilgængelige kameraer på listen. Nu kan du begynde at scanne de varer, der har en stregkode fra Hounisen® på.

Vi har samlet en række svar og tips til at hjælpe dig godt i gang med scanneren:

Vi sidder klar til at hjælpe dig på:
salg@hounisen.com
+45 86 21 08 00

Book gerne et uforpligtende opstartmøde, hvor vi tilpasser løsningen til dig:

 

 

Tip! Kom hurtigt i gang med scanneren - se denne korte vejledning, og begynd med at scanne her: