NYHED! OSCAR blodtagningsstole med ryg- og højderegulering

OSCAR 710 Det ultimative valg til alle patienttyper

Klarer op til 200 kg med 510 mm siddebredde

Den ideelle blodtagningsstol til den krævende bruger med mange patienter. Blodtagningsstolen kan let roteres 360° og låses ved hjælp af en fodpedal, således at hænderne altid er frie. Bremse, højde- og rygjusteringer er elektriske. Nakkestøtte og armlæn kan tilpasses manuelt, sidstnævnte med én hånd vha. træk og slip-system. Stolen kan let justeres til chok-position, hvor benstøtte og armlæn automatisk følger med.

OSCAR 710 blodtagningsstolen klarer en patientvægt på op til 200 kg med en siddebredde op til 510 mm og en siddehøjde op til 675 mm. Stolen leveres komplet udstyret med ekstra slidstærkt betræk, der kan bestilles efter individuelt valg i op til 14 farver.

 

OSCAR 510 Det handicapvenlige valg

Klarer op til 165 kg med 485 mm siddebredde

Handicapvenlig blodtagningsstol med indstillelig nakkestøtte og justerbare håndtag, der gør det let at komme op af stolen. Blodtagningsstolen har elektrisk højdejustering og kan rotere 350° med mekanisk lås. Stolen kan let justeres til chok-position ved hjælp af gasfjedre, hvor benstøtte og armlæn automatisk følger med. Fås i op til 14 farver.

OSCAR 510 blodtagningsstolen klarer en patientvægt på op til 165 kg med en siddebredde op til 485 mm og siddehøjde op til 700 mm. Der ydes 5 års garanti på motoren.

 

OSCAR 052 Det praktiske valg

Klarer op til 150 kg med 450 mm siddebredde

Enkel og robust blodtagningsstol fremstillet i kraftigt metal og med slidstærkt betræk. Stolen er højdejusterbar samt med justerbare armlæn og rygindstilling. OSCAR 052 klarer en patientvægt på op til 150 kg med en siddebredde op til 450 mm og siddehøjde op til 910 mm.

Afprøv gratis en OSCAR blodtagningsstol i din praksis - ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com

OSCAR - En favorit blandt brugere og patienter

Hounisen tilbyder blodtagningsstole fra markedets førende leverandør, Oscar. Du finder alt fra enkle standardstole til topmodeller med elektrisk ryg- og højderegulering, der bidrager til en ergonomisk korrekt arbejdsposition. Alle produkter kan hæves og sænkes til et niveau, der gør det let for patienten at stige op og træde ud igen. Et bredt udvalg af farver og tilbehør giver mulighed for tilpasning helt efter dine ønsker.