Hounisen® Lægepraksis - leverandør til hospitaler siden 1973

Hounisen® er en familieejet dansk grossistvirksomhed, der i 50 år har leveret kvalitetsudstyr til hospitaler, laboratorier og medicinalindustrien.

Hos Hounisen® har vi fokus på gode relationer og stabile leveringer til konkurrencedygtige priser. Hos os får du altid en personlig og faglig service, uanset størrelsen på din klinik. Vi har opbygget stor erfaring med udstyr til diagnosticering og analyse, særligt til det danske sundhedsvæsen, hvortil vi leverer formalin, stasebånd og blodprøvetagningskanyler.

Se en kort introduktion og hør om dine muligheder med Hounisen® som samarbejdspartner:

     
 

Europæisk kvalitet

Hounisen® samarbejder med flere europæiske producenter samt Tysklands største grossist af lægeartikler. Du finder derfor de kendte mærker samt en bred portefølje af certificerede kvalitetsprodukter i vores sortiment.

Et samarbejde med Hounisen® bygger på gensidig tillid, og som kunde hos os kan du derfor forvente:

✓ Dedikerede medarbejdere med praktisk erfaring fra laboratorie og klinik.

✓ Certificerede kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

✓ Gratis vareprøver på flere af vores mest populære forbrugsartikler.

✓ Stabile leverancer med faste leveringsaftaler og fri fragt i Danmark.

 
     
 

Du kender Hounisen® fra det lukkede formalinsystem

Det lukkede formalinsystem, som mange klinikker anvender, er udviklet i et samarbejde mellem Hounisen® og vores tyske leverandør SARSTEDT, der er markedsledende producent af udstyr til bl.a. diagnosticering og blodprøvetagning.

Varenr. 1000.9924
Lukket formalinsystem

 
 
     

Dedikeret team med dag-til-dag-levering

Hounisen® har et serviceminded kundeserviceteam og udekørende konsulenter, der gør alt for at hjælpe dig med at finde de rette løsninger og produkter. Vi hjælper dig gerne med bestillinger, digitale favoritlister og faste leveringsaftaler.

Vi sidder klar på tlf. 86 21 08 00 alle hverdage kl. 8.00-16.00 (fredage kl. 8.00-15.30) og på salg@hounisen.com. Spørg eventuelt efter en af vores sygeplejersker.

Hvis du bestiller en lagervare inden kl. 12 på hverdage, sender vi dine varer samme dag. Med en fast leveringsaftale sparer du tid og lagerplads i klinikken, og vi giver fri fragt på ordrer til levering i Danmark.

Vores produktspecialist, sygeplejerske Lene Londorf, kommer gerne på besøg i din klinik for at præsentere alle dine muligheder. Book et uforpligtende møde og få fuld adgang til alle fordele med Hounisen®:

salg@hounisen.com | 86 21 08 00

 

"Du vil blive overrasket over, hvor meget kvalitet du får for pengene, når du handler hos Hounisen.

Jeg medbringer gerne vareprøver og vejleder i produktbrug og optimering af din arbejdsgang i klinikken."

Lene Londorf
Produktspecialist / Sygeplejerske

 
 

Hounisen® Startpakke - Prøv vores favoritter til lægepraksis

Hounisen® er specialist i forbrugsartikler til den daglige drift. Du kan prøve mere end 20 af vores bedst sælgende forbrugsartikler, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Giv venligst tilladelse til brugen af cookies for at få vist tilmeldingsformularen. Genindlæs eventuelt siden, og vent et øjeblik.

En Hounisen® Startpakke indeholder bl.a. sterile handsker, EKG-elektroder samt et udpluk af vores populære lancetter, sprøjter og kanyler.

       
  Sprøjte, 1 ml
Varenr. 2933.1001
  Kanyle, 21 G
Varenr. 2931.2105
  Spekel, str. M
Varenr. 0016.2204
 
       
  EKG-elektroder
Varenr. 0015.0231
  Fingerprikker
Varenr. 85.1016
  Sterile handsker
Varenr. 0860.0070