Design din egen trådvare

Har du brug for trådvarer i specielle mål og med bestemte inddelinger, kan du få specialdesignede trådstativer og trådnetkurve hos Hounisen. Kontakt os, og vi laver din trådvare i lige præcis den størrelse og det materiale, du ønsker.

Produkter fremstillet i tråd har en enestående stabilitet, uden at blive for tung eller klodset, hvilket gør dem ideelle til brug i laboratoriet.

Hos Hounisen® har vi flere typer af trådvarer i sortiment på vores danske lager, som kan købes enkeltvist eller i mindre partier. Du har også mulighed for at designe dine egne trådvarer; det kan være stativer i særlige størrelser, en holder til en bestemt bøtte eller noget helt tredje.

     
 

Er du interesseret i at få fremstillet trådvarer efter dine mål og ønsker, så kontakt os via salg@hounisen.com eller ring til kundeservice på 86 21 08 00.

Vi samarbejder med en professionel fabrikant, der kan fremstille det meste i tråd.

Bestil 50 styk af en trådvare, og produktionen kan sættes i gang.

 
 

Bestem selv belægningen

Vi er fleksible i forhold til valg af materiale og kan levere trådvarer i flere varianter, afhængig af hvilke brugsspecifikke krav du stiller til varen. Polyethylen er vores standardbelægning, der er let at rengøre, men vi anbefaler manuel opvask for at undgå rustskader.

  • Polyethylenbelægning er en blød, robust overfladebehandling, som tåler op til 80°. Belægningen kan vaskes op manuelt, men hvis du hyppigt vasker emnet, anbefaler vi, at du vælger en variant i rustfrit stål.
     
  • Rustfrit stål er et meget robust materiale, der kan tåle vand og høj varme, og som derfor er velegnet til brug i varmeskabe, autoklaver, vandbade og til emner, hvor det er nødvendigt at vaske hyppigt op.

Her eksempler på trådvarer i vores sortiment:
 

Trådstativer   Trådkurv
 
     
     
Afdrypningsstativ   Affaldsstativ
 
     
     
Prøvetagningsvogn   Gulvstativ til håndsprit
 

 

Se vores store udvalg af standardtrådvarer her

     
 

Find et trådstativ til alle dine rør

 
 

Hounisens® trådstativer i standardmål passer til flere typer rør:

  • Ø 13: mikrorør (Ø op til 11 mm) - se udvalg her.
  • Ø 18: 15 ml rør (Ø op til 16 mm) - se udvalg her.
  • Ø 31: 50 ml rør (Ø op til 29 mm) - se udvalg her.