Go to top
Guides
Denne guide er skrevet af:
Hounisen®, Praktiske guides
Tilbage til oversigt
Find den rette DURAN® flaske
DURAN® laboratorieflasker indgår i en omfattende produktportefølje, der bl.a. tæller DURAN® YOUTILITY, DURAN® PURE og DURAN® HPLC.

Der findes en DURAN® flaske til enhver opgave


De unikke DURAN® laboratorieflasker er fremstillet i temperaturresistent borosilikatglas 3.3, der har en enestående holdbarhed. Kombinationen af et højtydende materiale og et robust design sikrer lang produktlevetid på alle produkter.

Læs mere om de enkelte flaskers unikke produktfordele i oversigten herunder.Vi hjælper dig gerne med at finde lige netop den laboratorieflaske, der bedst passer til dine behov.

Kontakt os
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com

Bestil laboratorieflasker i boroskilikat 3.3 her
 

EVOLUTIONÆRT DURAN® flaskesystem


Siden den originale DURAN® laboratorieflaske så dagens lys i 1972, har DURAN® løbende udviklet sortimentet for at imødekomme de specialiserede krav indenfor moderne forskning. Laboratorieflaskerne i borosilikatglas 3.3 findes nu i et utal af varianter med volumener og formater, der passer til ethvert behov.

 

ORIGINAL DURAN® BLUECAP GL 45


Den originale DURAN® BlueCap GL 45 repræsenterer den højeste standard indenfor multifunktionelle laboratorieflasker.

Bestil her

Download produktblad

SMART DURAN® YOUTILITY®


Den nyeste generation af laboratorieflasker bevarer de bedste egenskaber fra den originale flaske og giver samtidig brugeren endnu bedre ergonomi, sikkerhed og fleksibilitet.

Bestil her

Download produktblad

 
 

PLADSBESPARENDE DURAN® firkantede flasker


Den pladsbesparende form giver mulighed for tæt og effektiv pakning. Ideel til forsendelse og opbevaring, hvor optimal udnyttelse af pladsen er nødvendig.

Bestil her

Download produktblad

UV-BESKYTTET DURAN® brune flasker


Et ekstra udvendigt, brunt lag sikrer, at indholdet er beskyttet mod virkningerne af fotonedbrydning. Beskyttelseslaget opfylder internationale standarder og holder hele flaskens levetid.

Bestil her

Download produktblad

 
 

EFFEKTIV DURAN® HPLC-flasker


Det optimerede, koniske design muliggør den mest effektive levering af mobilfase til HPLC-analysatorer. Det stort set inerte glas forhindrer udsivning af ekstrakter.

Bestil her

Download produktblad

BESKYTTENDE DURAN® Protect flasker


Den udvendige plastikbelægning beskytter både brugeren og indholdet imod utilsigtede ulykker. Det praktisk talt inerte glas beskytter desuden indholdet mod kontaminering.

Bestil her

Download produktblad

 
     
     
 

NYHED 2024 DURAN® Protect+


FORBEDRET SIKKERHED • Ny polyamid-belægning reducerer risici for ulykker og tab af værdifuldt indhold.

MILJØ • Proaktivt skift til en ny belægning for at understøtte en mere ansvarlig produktion.

SUNDHED • Den nye belægning overholder forestående EU-standarder.

Download brochure

     
 

FØRSTEKLASSES DURAN® Premium flasker


GL 45-flaske med skruelåg, der har en PTFE-belagt silikonepakning. Skruelåget har høj kemisk resistens og tåler temperaturudsving fra -196 °C til 260 °C. Velegnet til såvel væsker som gasser. Fri for farve- og plastikpigmenter.

Bestil her

     

ULTRAREN DURAN® PURE flasker


Højkvalitetsflasker og tilhørende skruelåg der er udviklet til at imødekomme behovene i den farmaceutiske industri.

Flaskerne opfylder kravene i de internationale farmakopéer og kan bestilles med de certifikater, som kræves af de regulerende myndigheder.

Bestil her

Download produktblad

 
 

UDVIDET DURAN® GLS 80 flasker


Alle de bedste funktioner fra den originale GL 45 DURAN® BlueCap-flaske, nu med en endnu bredere flaskeåbning. Få let adgang til hurtig påfyldning, tømning og rengøring.

Bestil her

Download produktblad

VINKLET DURAN® TILT flasker


Den smarte, vinklede flaske til udvikling af cellekulturmedier.

Det unikke design giver mulighed for to positioner: opretstående til filtersterilisering eller opbevaring, og vinklet 45° til pipettering i biosikkerhedsskabe.

Bestil her

Download produktblad

 
 

TRADITIONEL DURAN® steilbrustflaske


Den klassiske steilbrustflaske - også kaldet reagensflaske - markerer oprindelsen for alle øvrige laboratorieflasker.

Flaskerne er fremtillet i borosilikatglas 3.3 - et specialglas opfundet af Otto Schott i 1887 og registreret under varemærket DURAN® i 1938.

Bestil her

Download produktblad

STÆRKERE DURAN® PRESSURE PLUS+


DURAN® PRESSURE PLUS+ er en stærkere bygget flaske, der er velegnet til brug i laboratorieapplikationer, som involverer vakuum eller moderat tryk.

Bestil her

Download produktblad

 

 
 

ISOLERET DURAN® flaske med dobbeltvæg


Den brede GLS 80®-åbning og den dobbelte glasvæg gør det muligt at opvarme eller afkøle indholdet uden risiko for krydskontaminering.

Kontakt

Download produktblad

DREJET DURAN® GLS 80 med bafler


Den ideelle flaske til effektiv blanding kombineret med den praktiske, brede GLS 80®-åbning. De integrerede bafler forbedrer top-til-bund-cirkulation og radial blanding.

Kontakt

Download produktblad

 

DURAN® borosilikatglas 3.3 er kendetegnet ved en meget ensartet, reproducerbar kvalitet. Borosilikatglas 3.3 har meget høj kemisk resistens, inert egenskab, høj gennemsigtighed, høj brugstemperatur, minimal termisk ekspansion og høj modstandsdygtighed over for termisk stød.

DURAN® borosilicateglas 3.3 overholder desuden kravene til USP/EP/JP Type 1 neutralt glas, der er egnet til brug i den farmaceutiske industri.

         
   

DWK Life Sciences DURAN® WHEATON® KIMBLE®


I juni 2017 fusionerede virksomhederne DURAN Group, Wheaton Industries og Kimble Chase til en ny global virksomhed: DWK Life Sciences. Det tidligere SCHOTT DURAN-logo er derfor blevet opdateret til en nyt DURAN®-produktlogo – men den høje produktkvalitet forbliver uændret.

Se komplet udvalg af laboratorieglas her

 
         
 

Hounisen® er officiel dansk forhandler af DURAN®, WHEATON® og KIMBLE®. Vi kan derfor sammensætte den optimale løsning for dig, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Beskriv dine ønsker, og vi undersøger mulighederne:

Kontakt
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com

 
         
 

DURAN® Skruelåg og tilslutningssystemer


DURAN® tilbyder et omfattende produktsortiment af skruelåg og tilslutningssystemer, der passer til de fleste DIN-standard laboratorieflasker - også fra andre producenter.

Sortimentet omfatter også specielle skruelåg lavet af højtydende materialer til særligt krævende applikationer, specielle lukninger til steriliseringsprocesser samt transporttilbehør.

Bestil her

Download brochure

Download produktblad

     
 

DURAN® Ergonomisk og sikker bæresele


Klik og bær! Den modulære bæresele passer til standard GL 45-laboratorieflasker og er kompatibel med fire flaskestørrelser: 2, 5, 10 og 20 liters flasker.

Bæreselen er ergonomisk designet og tillader sikker transport af flasker samt nem håndtering af især store og tunge flasker. Alle materialer er fuldt autoklaverbare.

Bestil her

Download brochure

DWK Life Sciences er blevet hædret med en bronzemedalje af EcoVadis, der anerkender virksomhedens engagement for at drive en mere ansvarlig organisation, bl.a. ved at reducere CO2-aftrykket under glasproduktionen.

Læs mere her.

 
   
 
       
       
 

DURAN® YOUTILITY® Limited Edition

DURAN® har siden 2019 udloddet forskellige Limited Edition flasker, bl.a. med motiver af revolutionære forskere som Nikola Tesla og Marie Curie. De unikke flasker produceres i et stærkt begrænset parti og sælges ikke separat. I laboratoriekredse er flaskerne allerede blevet samleobjekter.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller følg Hounisen® på Facebook eller LinkedIn, og få besked om fremtidige konkurrencer.

 
       
DURAN® - en del af DWK Life Sciences

DURAN® er det førende premiummærke indenfor laboratorieglas fremstillet af borosilikatglas 3.3.

DURAN®-porteføljen omfatter over 3.000 produkter, hvoraf langt størstedelen er fremstillet efter DIN/ISO-standarder.

Læs mere her.

DURAN® Safety in the lab

Opnå større sikkerhed i laboratoriet med en komplet portefølje af specialdesignede produkter fra DURAN®, WHEATON® og KIMBLE®.

Produkterne bærer en række ikoner, der sikrer, at du kan vælge det sikreste udstyr til dine opgaver:

  • Built Stronger for et højere niveau af robusthed og holdbarhed.
  • Safer Handling til at sikre lettere håndtering og brug under det daglige arbejde.
  • Spill Protection til at reducere risikoen for spild eller lækage.
  • UV Protection til at beskytte indholdet mod skader fra UV-lys.

Læs mere her.

DURAN® Evolutionary Bottle System

DURAN® laboratorieflasker er det ledende brand indenfor innovative løsninger til laboratoriebrug. Siden 1972 har de tyske DURAN® laboratorieflasker i borosilikatglas 3.3 gået sin sejrsgang verden over.

Læs mere her.

Hvilken laboratorieflaske skal jeg vælge?

Vi sidder klar til at hjælpe

+45 86 21 08 00

salg@hounisen.com

Tilbage til oversigt

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale