Vælg objektglas efter din vævstype med SuperFrost®

Med SuperFrost® serien tilbyder Hounisen Laboratorieudstyr kvalitetsobjektglas til dig, der arbejder med specielle vævstyper.

SuperFrost® objektglas fås i slebne og uslebne varianter og med skrivefelter i syv standardfarver, så du let kan farvekode dine prøver og bevare overblikket.

Glasoverfladen er resistent over for almindeligt anvendte kemikalier, og glassene får ikke ridser, når de bliver stablet. Med den avancerede klæbeoverflade slipper du desuden for at bruge dyre klæbestoffer og tidskrævende coating-teknikker.

SuperFrost® objektglas fås 3 i forskellige variationer, der er velegnede til hver sin vævstype:

  • Friskfossen væv og cytologisk materiale
  • Vævsprøver med dårlig vedhæftning
  • Frysesnit og formalinfikseret væv

Se hele serien indenfor SuperFrost® objektglas her

SuperFrost® Plus

SuperFrost® Plus objektglas er med elektrostatiske bindinger, der binder friskt frossen væv og cytologisk materiale. SuperFrost® Plus er RNase-fri og giver ingen brun baggrund ved DNA-analyse.


SuperFrost® Plus, elektrostatbehandlet
Varenummer: 1510.1250

SuperFrost® Plus Gold

SuperFrost® Plus Gold har en speciel god vedhæftningsevne, der gør det muligt at fastholde såvel friske som formalinfikserede frosne vævssnit til glasset ved immunhistokemi. Glassene kan også bruges ved in situ-hybridisering. SuperFrost® Plus Gold er specielt velegnede til vævsprøver med dårlig vedhæftning som eksempelvis knogle-, hjerne- og brystvæv samt friskfrosset hjertevæv. 


SuperFrost® Plus Gold
Varenummer: 1510.1270

SuperFrost® Polysin

SuperFrost® Polysin-coatede objektglas er ideelle til frysesnit og formalinfikseret væv, hvor der foretages immuncytokemiske farvninger og molekylære hybridiseringsassays, da glassets vedhæftning ikke påvirkes af opvarmning eller enzymforbehandling. Glastypen er desuden velegnet til cytocentrifuge og cytologiske smears.


SuperFrost® Polysine
Varenummer: 1510.1260

 

Vidste du?

Objektglas fremstillet af schweizisk ekstra hvidt soda-lime glas undergår en unik rensningsproces, der gør dem velegnede i histologiske og mikrobiologiske rutineapplikationer (grundet let aflæsning under mikroskopet).

Det hvide glas har lavt jernindhold, hvilket resulterer i meget høj gennemsigtighed, meget lav selvfluorescens og ingen farveforvrængning. Glassets specielle sammensætning giver minimal oxidation, hvilket sikrer prøveintegritet under langtidsopbevaring.

Øget hårdhed og molekylær stabilitet på objektglassets overflade garanterer mere nøjagtige eksperimentelle resultater.