Hounisen® Leveringsaftale - Sikkerhed for levering og fri fragt

Hounisen® har siden firmaet blev grundlagt i 1973 haft fokus på at sikre forsyningen til det danske sundhedsvæsen og laboratorier. Vi tilbyder en attraktiv leveringsaftale med gratis lagerhotel og fri fragt til valgfri adresse i Danmark. Det giver sikkerhed for levering og sikrer samtidig gode priser på dine mest anvendte forbrugsartikler og kemikalier.

Hos Hounisen® har vi i mere end 40 år specialiseret os i hurtig levering af forbrugsartikler i en international godkendt kvalitet. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk og samarbejder direkte med de dygtigste europæiske grossister.

I 2021 fordobler vi den eksisterende lagerkapacitet på dansk jord for at give vores kunder endnu større sikkerhed for levering. Samtidig opgraderer vi lagerbeholdningen på kritiske varer med op til et års forbrug. Det giver stabile leverancer og faste, gode priser på de forbrugsartikler, du bruger hver eneste dag i laboratoriet og klinikken.

Vi har desuden dedikeret plads til opbevaring og håndtering af kemikalier, så du sparer både tid og plads, og samtidig øger sikkerheden i dit laboratorie ved ikke selv at skulle opbevare, afmåle eller blande kemikalier.

Skræddersyet leveringsaftale tilpasset dine behov

En leveringsaftale med Hounisen® giver stor fleksibilitet til at vælge den leveringsløsning, der passer den enkelte kunde bedst.

  • Du får fri fragt til valgfri adresse i Danmark.
  • Du kan få aftalte leverancer enten med fast leveringsdato eller som aftræk.
  • Du sparer lagerplads, da vi opbevarer varerne for dig på vores opvarmede lager, indtil du får brug for dem.
  • Vi kan forhandle bedre priser hjem til dig, når vi kender bestillingsmængden.

Vores konsulenter kommer gerne på besøg for at præsentere alle fordelene ved en leveringsaftale med et dedikeret bufferlager hos Hounisen®.

Skriv til salg@hounisen.com eller ring på tlf. 86 21 08 00, og book et uforpligtende møde.

Vi laver gerne en favoritliste til dig på www.hounisen.com, så du hurtigt kan genbestille dine foretrukne forbrugsartikler.


Med den nye lagerhal tager vi et endnu større skridt for at sikre bedre leveringsbetingelser for alle vores kunder. Hør vores direktør Jan Locher fortælle, hvad det nye lager betyder for dig.