Hounisen® Returaftale - Genanvend brugt PP-plast

Med en lille indsats kan din virksomhed spare ressourcer, reducere emballage og sikre, at vi sammen genbruger PP-emballageplast af høj kvalitet.

Støt op om pilotprojektet Hounisen® Returaftale, hvor vi betaler fragten, hvis din virksomhed bidrager med sortering og forsendelse af PP-plast fra Refill Revolution-serien. Projektet løber i første omgang t.o.m. den 31-05-2024.

Det er vigtigt, at virksomheden er omhyggelig med sorteringen og kun indleverer produkter fra Refill Revolution-serien i tørt og ikke-kontamineret PP-plast. Det vil sige, ingen risikoaffald, våde artikler eller andre plasttyper må indleveres, da det reducerer kvaliteten af den genanvendte plast. Hounisen® forbeholder sig retten til at ophæve aftalen, hvis disse betingelser ikke overholdes. Se vejledning her.

Du er velkommen til at ringe på tlf. nr. 86 21 08 00 eller sende en e-mail til salg@hounisen.com, hvis du har spørgsmål.

Udfyld venligst nedenstående aftale, hvorefter det vil være muligt at bestille en gratis GLS-label til returplasten via vores kundeservice. GLS tilbyder klimakompenseret fragt gennem ClimatePartner. Felter markeret med * skal udfyldes.

Hounisen® Returaftale indgås med

(virksomhed):

Returaftale indsendt af

(på vegne af virksomheden):

Ved indsendelse af aftalen accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til den gældende persondatapolitik hos Hounisen Laboratorieudstyr A/S. Du er indforstået med betingelserne for aftalen og har læst vejledningen, der kan findes her. Hounisen® forbeholder sig retten til at annullere aftalen, hvis aftalen misligholdes - eksempelvis hvis PP-plasten ikke er ren, tør og fra Refill Revolution-systemet.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale