Rengøringsklude til laboratoriet


Er du på udkig efter klude, der kan klare effektiv aftørring i sterile miljøer som laboratorier og hospitaler? Hos Hounisen fører vi et stort udvalg af forskellige klude, der sikrer en optimal hygiejne.

I vores sortiment af klude til laboratoriet finder du blandt andet universalklude, mikrofiberklude, hurtigt absorberende klude og praktiske ruller med centerudtræk. Universalklude og mikrofiberklude kan bestilles i flere forskellige farver og er effektive til almindelige rengøringsopgaver.

KIMTECH SCIENCE præcisionsklude har en meget høj absorberingsevne og er yderst skånsomme ved brug. Det gør blandt andet kludene ideelle til aftørring af sarte genstande som pipetter.

De fyldige WypAll-klude har ligeledes en god absorberingsevne og derudover en stor vådstyrke. Kludene er derfor velegnet til optørring af større spildmængder og er samtidig meget holdbare og økonomiske i brug. Du kan blandt andet få WypAll-kludene i en praktisk pop-up boks eller som en rulle med centerudtræk, så du let kan klare almindelige aftørringsopgaver.

Find de klude, som virker bedst for dig, ved at søge blandt produkterne eller læse mere om de enkelte produkter her på siden.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale