Hounisen - fordi det er enkelt!

Hounisen - fordi det er enkelt!

Hounisen Laboratorieudstyr har i mere end 40 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien. Vi vil gerne gøre det endnu enklere, mere fleksibelt og billigere for dig at handle hos os.

100 % dansk

Hounisen Laboratorieudstyr er et 100 % danskejet familieselskab. Med fokus på det danske marked betyder det meget for os, at du som kunde får en god oplevelse og gerne kommer igen. Vores fornemste opgave er altid at finde den bedste løsning, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Spar penge:

  • Ved samlet køb af varer for mere end 1.000 kr. leverer vi varerne fragtfrit i Danmark.
  • Ved samlet køb for mere end 250 kr. sparer du ekspeditionsgebyret på 100 kr.
  • Køb hele kartoner og spar ca. 25 % i forhold til stykprisen.

Spar tid:

  • Opret en konto i vores online shop, så kan du handle, når du har tid.
  • Få et overblik over din ordrehistorik, se ordrestatus og genbestil hele eller dele af en tidligere ordre.
  • Du kan føje varer til din personlige favoritliste og bestille efter behov.
  • Lav en fast leveringsaftale - så kommer varerne, uden du skal tænke over det.

Kontakt os for et besøg, hvor vi opretter dig som kunde og giver gode tilbud på dine forbrugsvarer til laboratorie eller praksis.

Varer til tiden og gode priser

Vi har opgraderet størrelsen på vores varelager i Skanderborg. Det betyder, at vi altid har standardvarer og mere kritiske varer klar på hylderne i Danmark, og vi er gearet til at ekspedere ordrer hurtigt og til tiden.

Ifølge Danske Fragtmænds statistik blev 899 ud af 909 pakker leveret dagen efter, vi sendte dem ud fra lageret (1/1-15/6 2016). Det svarer til 98,9 % af alle pakker - og det gælder for hele Danmark.

Bestiller du derfor en vare, vi har på lager, inden kl. 12:00, vil du i 9 ud af 10 tilfælde stå med varen i hænderne dagen efter.

Er der laboratorieudstyr, som du under ingen omstændigheder kan undvære, vil en rammeaftale måske være noget for dig. Vi laver en aftale om forbrug inden for en bestemt periode, hvor vi sender varerne efter behov. Det giver dig mulighed for at spare penge, og samtidig er du sikker på at få dine varer til aftalt tid.

Vi støtter dine udviklingsprojekter

Vi går aktivt ind i udviklingsprojekter, hvis vi kan se, det gør en positiv forskel for vores kunder. Sammen med Rigshospitalet har vi udviklet et sikkert system til arbejde med formalin, og i samarbejde med Odense Universitetshospital har vi designet en ergonomisk blodtagningsvogn.

Vi har - i kraft af vores samarbejde med de førende producenter indenfor branchen - adgang til specialistviden og avancerede laboratorietests i udlandet. Står du derfor med en specifik udfordring i dit daglige laboratoriearbejde, kan du skrive til Hounisens udviklingsteam på salg@hounisen.com

Få løst dine udfordringer

Hos Hounisen vil vi gerne give dig Danmarks bedste og mest kvalificerede kundeservice. For os er det vigtigt, at du som kunde får det optimale ud af dit laboratorieudstyr - det forbedrer både dine arbejdsrutiner og sikrer valide resultater.

Vores faguddannede medarbejdere i kundeservice sidder klar ved telefonen og hjælper dig med selv meget specifikke produktspørgsmål. Se her, hvem du kan stille spørgsmål, og hvilke områder de er specialister indenfor.

Hvad skal vi hjælpe dig med?
Ring 86 21 08 00
Send en e-mail til salg@hounisen.com

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale