På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

StarFrost® Adhesive objektglas med silan-coating og hydrofob overfladespænding, der sikrer god binding af væv. Velegnet til rutineapplikationer. ...

Læs mere

Specifikationer

Beskrivelse :
StarFrost® Adhesive objektglas med silan-coating
Type :
Slebne, 90°
Overfaldebinding :
Hydrofob
Farve, skrivefelt :
Gul
L x B x H :
76 x 26 x 1 mm
Pakkestr. :
50 stk./pk
 

Beskrivelse

StarFrost® Adhesive objektglas med silan-coating og hydrofob overfladespænding, der sikrer god binding af væv. Velegnet til rutineapplikationer.

Objektglassene er fremstillet i ekstra klart glas med højeste optiske kvalitet. Det ekstra klare glas har et lavt jernindhold, hvilket resulterer i meget høj gennemsigtighed, meget lav selvfluorescens og ingen farveforvrængning.

StarFrost® Adhesive objektglas giver ingen baggrundsfarvning, eksempelvis ved hæmatoxylin- og eosin-farvning af vævet på albuminbelagt glas. Det samme gælder den brune baggrund, der kan opstå under immunoperoxidase- eller in-situ-DNS-hybridiseringsprocessen.

Den klæbende belægning på StarFrost® Adhesive objektglas er begrænset til selve brugsområdet. Da undersiden er ubehandlet, har objektglassene ikke tendens til at klæbe, når de stables eller transporteres, og du undgår vanskeligheder med mærkning.

StarFrost® objektglas er IVD- og CE-mærkede og produceres i Tyskland i henhold til ISO 8037/1-standarden. Se Hounisens komplette sortiment i kategorien Objektglas.

📑 Læs guide: Vælg det rette objektglas


Relaterede varer

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale