Karl Hecht Assistent® – Quality and precision

Glaswarenfabrik Karl Hecht blev grundlagt i 1919 med det formål at fremstille præcisions glasudstyr i højeste kvalitet til laboratorier og hospitaler verden over. Under det velkendte varemærke Assistent® tilbyder Karl Hecht et omfattende standardprogram, der tæller måleudstyr i glas og plast, artikler til væskehåndtering, opbevaringsløsninger samt en lang række forbrugsartikler og mindre apparatur.

Karl Hecht har hovedsæde i Röhn i Tyskland med afdelinger i Schweiz, Frankrig og Østrig, der tilsammen beskæftiger 85 ansatte indenfor produktion og salg. Sortimentet er primært koncentreret om glasudstyr, men dækker mere end 3.000 produkter til såvel laboratorier som hospitaler.

Karl Hecht har siden sin begyndelse i 1919 været kendt for salg af præcisionsudstyr under varemærket Assistent®. Med 100 års erfaring indenfor glasproduktion, kan du være sikker på at opnå en meget høj grad af kvalitet og præcision, når du vælger et Assistent® produkt. Produkterne sælges over hele verden gennem en række udvalgte forhandlerled, herunder Hounisen Laboratorieudstyr i Danmark.

Virksomheden er certificeret af TÜV Hessen i henhold til den internationale standard DIN EN ISO 9001, hvilket garanterer en konsistent høj kvalitetsstandard i produktionen. Den optimalt koordierede fremstillingsproces sikrer, at ingen produkter forlader frabrikken uden en meget omfattende gennemgang i henhold til protokollen. Med et stort lager af standardprodukter kan Karl Hecht desuden sikre korte leveringstider fra deres hovedsæde i Tyskland.

Er du derfor på udkig efter pålideligt laboratorieudstyr i glas, vil det være naturligt at orientere sig i Assistent® sortimentet hos Hounisen. Derudover kan Karl Hecht producere individuelle løsninger skræddersyet dine ønsker, selv ved små mængder. Tag gerne fat i Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com for individuelle bestillinger.

Links

🌏 assistent.eu

🔖 Online katalog

🔎 Produktsortiment

Følg Karl Hecht Assistent®

👍 Facebook

🔗 LinkedIn

Har du spørgsmål et til Karl Hecht Assistent® produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com