VITLAB - competence in Labware

VITLAB er en af de førende producenter af plastikprodukter til håndtering af væsker og har over 100 års erfaring med at fremstille holdbare kvalitetsprodukter med de rette certifikater, blandt andet til brug indenfor fødevareindustrien. De sidste 30 år har laboratoriedelen været kendt under navnet VITLAB, der i 1989 udsprang af firmaet VITRI GmbH, der har eksisteret siden 1908.​

VITLAB har hjemme i Grossostheim i Tyskland, hvor de har egen produktion. Uafhængige inspektioner og rutinemæssige interne revisioner sikrer et effektivt kvalitetsstyringssystem i hele virksomheden, fra udvikling til forsendelse. VITLAB Quality Management System er kontinuerligt certificeret siden januar 1994 i henhold til DIN EN ISO 9001. Aktiv styring i forhold til miljøet er vigtigt for VITLAB, som er certificeret i henhold til DIN EN ISO 14001 siden maj 1999. Som følge heraf er sætningen "Made by VITLAB" blevet synonymt med kvalitet.


 

VITLAB produkterne kan anvendes til et utal af applikationer, uanset om dit arbejde involverer volumenmåling, prøveudtagning eller du har brug for opbevaring. Produkterne er med høj målesikkerhed, de er brudsikre, kemikalieresistente og temperaturtolerante, ligesom mange af produkterne er godkendte til fødevarer. VITLAB udvikler og tilpasser løbende deres produkter og er åbne for relevante input fra brugere af produkterne.

Højkvalitet og strenge statistiske test af produkternes egenskaber er grundlæggende for VITLABs produktion af måleinstrumenter, der fremstilles af kvalitetsplast for opretholdelse af de ønskede egenskaber gennem hele produktionen. Supplerende procedurer såsom temperering og volumetest udføres i egne faciliteter, hvilket garanterer den højest mulige produktkvalitet og målenøjagtighed, også efter opvarmning og nedkøling samt kemisk og mekanisk påvirkning.

Måleinstrumenter findes både i en klasse A og B. Til klasse A instrumenter med høj målepræcision anvendes kun polymethylpentene (PMP), som er high performance plastik med glasagtig gennemsigtighed, stor formstabilitet samt god kemisk og termisk resistens. Til fremstilling af klasse B produkter (graduerede bægerglas, pipetter, Erlenmeyerflasker m.m.) anvendes polypropylen (PP), som ligeledes er formstabil med god kemisk og termisk resistens.

Distributør i Danmark

Hos Hounisen er vi distributør af VITLAB produkterne til det danske marked, og vi har dermed adgang til det omfattende sortiment af plastikprodukter, der supporterer en bred vifte af applikationer til meget rimelige priser. Køb produkterne gennem Hounisens webshop, og finder du ikke det, du mangler, har vi mulighed for at bestille hjem fra hele VITLAB sortimentet.

Links

🌏 www.vitlab.com

📥 Download center

Har du spørgsmål til et VITLAB produkt?

Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com - din forhandler i Danmark