NanoCuvette™ One

Arbejder du med enzymer, proteiner, kemi eller fødevarer?

Opgradér dit spektrofotometer til en alt-i-en løsning med NanoCuvette™ One
- markedets første genanvendelige kuvette med nanoteknologi.

Til forskel fra en almindelig kuvette kan du med NanoCuvette™ One foretage analyser af ikke-lysabsorberende prøver på få sekunder - kun ved brug af et standard spektrofotometer.

Brugen af et spektrofotometer til koncentrationsmålinger har tidligere været begrænset til lysabsorberende prøver.
Med NanoCuvette™ One kan analysen af lysabsorberende såvel som ikke-lysabsorberende prøver fremover laves på få sekunder - uden tilkøb af avancerede instrumenter.

NanoCuvette™ One bygger på state-of-the-art nanoteknologi udviklet på DTU, der opkvalificerer et almindeligt spektrofotometer til en alt-i-en analyseenhed til kvalitetskontrol i laboratorier, industrien og undervisningssektoren. Se de nyeste Application notes for bl.a. enzymer på: cphnano.com

Er du interesseret i at teste den nyeste teknologi i dit laboratorie?
Hounisen giver i samarbejde med Copenhagen Nanosystems 30 ambitiøse laboratorier mulighed for at prøve en gratis æske NanoCuvette™ One.

📞 Ring 86 21 08 00
📧 Skriv til salg@hounisen.com
 


📈
Minimér brug af standardkurver og fortyndingsrækker
RI måles ved 589 nm og ABS ned til 300 nm i én og samme kuvette

 

🏆
Intet dyrt ekstraudstyr
Kræver kun et almindeligt spektrofotometer
og computer med internetadgang

 


Gratis brugervenligt software
Værdierne overføres til Excel eller andet databehandlingsprogram

 

Mål RI og ABS på samme prøve

Med NanoCuvette™ One kan du måle Refraktiv Indeks (RI) ved 589 nm og UV-Vis Absorbans (ABS) ned til 300 nm på samme prøve og i samme kuvette, hvilket tillader koncentrationsbestemmelse af kendte stoffer uden brug af standardkurver.

Placér blot NanoCuvette™ One i et standard spektrofotometer for at påbegynde målingen, og slip tilmed for besværet med kalibrering og rengøring af dit refraktometer. 

Direkte adgang til data - uanset hvor du er

Opret en brugerprofil, og tilføj din prøve i NanoCuvette™ One - så er du i gang! Det er muligt for flere brugere at tilføje, dele og berige prøvedata, uanset hvor de befinder sig.

Den gratis software gør det nemt og hurtigt at konvertere data (.txt, .csv eller .spc-filer) fra ethvert spektrofotometer til præsenterbare resultater og grafer. Værdierne kan overføres til Excel eller andet databehandlingsprogram.

☁ Opret din bruger på app.nanocuvette.com - og følg instruktionerne.


Se video for gennemgang af prøvemåling og præsentation af analyseresultater
med NanoCuvette™ One (varenummer 0010.0103
).

Ny nanoteknologi udviklet til danske laboratorier

Konceptet bag NanoCuvette™ One er et resultat af samarbejdet mellem Copenhagen Nanosystems (cphnano) og Hounisen Laboratorieudstyr.

Vores samarbejde med Copenhagen Nanosystems gør, at vi kan revolutionere kuvetteformatet og tilbyde en ny og innovativ løsning til vores kunder, der både sparer tid og giver mere pålidelige resultater. Ligesom med udviklingen af formalinsystemet ønsker vi at være på forkant med morgendagens udfordringer og løse de komplekse opgaver, vores danske kunder står overfor.

- Jan Locher, direktør, Hounisen Laboratorieudstyr

Hounisen Laboratorieudstyr støtter innovative projekter, der er med til at udvikle og kvalificere analyse- og forskningsarbejdet i Danmark.

Har du et forsknings- eller udviklingsprojekt, du gerne vil søge støtte til at realisere, hører vi gerne fra dig.

📞 Ring 86 21 08 00
📧 Skriv til salg@hounisen.com