Se brugernes favoritter fra Hounisen®

     
     
 

Lad dig inspirere af de produkter, vores kunder altid vender tilbage til. Prøv en ny favorit i dag - vi tilbyder gratis vareprøver på flere af vores bestsellere.

Vores kunder har talt - herunder er deres favoritter fra Hounisen® indenfor en række udvalgte produktkategorier.

Vi hjælper gerne med at oprette en Favoritliste på vores webshop, så du med få klik kan bestille dine personlige favortitter og spare tid ved hvert eneste indkøb.

Er du interesseret i gratis vareprøver på forbrugsartikler eller udlån af udvalgt udstyr, er du velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

Kontakt
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com

 
   
     
     

Pipettering

 
 

Pipettespidser

SARSTEDT tilbyder et omfattende udvalg af certificerede pipettespidser - med og uden filter - der passer til de fleste gængse pipettemærker på markedet (testet i henhold til DIN EN ISO 8655). Det hydrofobe filtermateriale forhindrer aerosoler i at forurene pipetten.

SARSTEDT pipettespidser kan bestilles i racks, poser eller det ressourcebesparende refill-system samt i tre renhedsgrader og i en low retention udgave.

Bestil SARSTEDT pipettespidser

Kompatibilitetstabel pipettespidser

 

Download brochure

     

Serumpipetter (transferpipetter)

SARSTEDT serumpipetter - også kaldet transferpipetter - er lavet af fleksibelt LD-PE, der giver en tilpas hård pipettebold, så du ikke belaster dine fingre ved pipettering.

Du kan vælge mellem serumpipetter med og uden graduering, i en almindelig eller sterilpakket version (enkeltvis eller pakker á 10 stk.).

Bestil SARSTEDT serumpipetter

 

Centrifugerør

 
 

SARSTEDT centrifugerør er en sand favorit i laboratotiet, da de er kendetegnet ved stor formbestandighed - selv når de udsættes for høje centrifugeringshastigheder eller nedfryses til lave temperaturer.

SARSTEDT centrifugerør med spids bund er CE-mærkede, ikke-cytotoksiske, fri for DNA, DNase/RNase og PCR-inhibitorer samt pyrogen-/endotoksinfrie. De fås desuden i en steril udgave (Biosphere® plus).

Bestil SARSTEDT centrifugerør

SARSTEDT centrifugerør klarer op til 20.000 x g

 

 

PCR-, cryo- og mikrorør

 
 

PCR-rør

Multiply® PCR-rør og -strips giver dig maksimal fleksibilitet: Vælg mellem enkeltrør, 4- og 8-strips samt high og low profile-versioner med integreret antikontaminationsskjold.

PCR-rørene er tyndvæggede, DNA-, DNase og RNase-fri samt certificeret til PCR (PCR Performance Tested) og fås desuden i en steril Biosphere® plus udgave.

Bestil SARSTEDT PCR-rør

Se komplet udvalg til PCR

 

Download brochure

     

 

Cryorør

SARSTEDT CryoPure cryorør har et ergonomisk QuickSeal-skruelåg og kan bestilles med udvendigt eller indvendigt gevind med O-ring. CryoPure cryorør tåler temperaturer ned til -196°C og findes i størrelser fra 1,2 ml til 5 ml.

SARSTEDTs cryorør er Cryo Performance Tested og lever op til de højeste standarder for sterile, pyrogen- og mutagenfrie produkter.

Bestil SARSTEDT CryoPure cryorør

Se komplet udvalg til kryopræservering

 

Download brochure

     

 

Fryseæsker

Fryseæsker fremstillet i polypropylenplast, der tåler temperaturer fra -100 °C til +121 °C.  Fryseæskerne passer til rør med 0,2, 0,5, 1,5 og 2,0 ml rør. De fås i 10 farver samt transparent.

Bestil fryseæsker

Se komplet udvalg til opbevaring
 

Diagnostik

 
 

Objektglas

StarFrost® objektglas er fremstillet i ekstra klart glas i henhold til ISO 8037/1-standarden og har en række unikke egenskaber: Lav selvfluorescens, minimal grønt genskin og minimal oxidation.

StarFrost® serien giver dig mulighed for at bruge glassene til in situ-hybridisering, immunhistokemi og molekylære hybridiseringsassays - alt afhængig af den type glas, du vælger.

Bestil objektglas

Guide til valg af objektglas

 

     

Forsendelsesrør

SARSTEDT forsendelsesrør gør det muligt at transportere dine diagnostiske prøver sikkert og efter gældende lovgivning - både internt og eksternt. Forsendelsesrørene fås i flere størrelser og kan bestilles med indlæg for ekstra sikker transport.

Bestil SARSTEDT forsendelsesrør

Se komplet udvalg til forsendelse

 

Download brochure

 

Kemikalier

 
 

Hounisen® er officiel dansk forhandler af kemikalier og buffere fra Honeywell Research Chemicals. Vi kan tage på lager til dig, så du er garanteret rettidig levering fra vores danske varelager.

Finder du ikke det, du mangler, er du velkommen til at kontakte os. Vi har adgang til Honeywells store sortiment af buffere og andre laboratoriekemikalier.

Bestil Honeywell buffere

Se komplet udvalg

 

Småapparatur

 
 

DLAB småapparatur

Prøv småapparatur fra DLAB Scientific, der tilbyder basic udstyr til en skarp pris. Alle DLAB-produkter er fremstillet i overensstemmelse med ISO9001/ISO13485.

Produkterne er underlagt streng QC-kontrol og overholder gældende EU-standarder og er CE-, cTÜVus- og FCC-mærkede.

Bestil småapparatur

Se udvalg fra DLAB

 

         
         
 

Få gratis vareprøver

Prøv helt uforpligtende udvalgte forbrugsartikler fra SARSTEDT, eller book et besøg, hvor vi gennemgår dine behov og finder den rette løsning til netop dit laboratorie.

Kontakt os
salg@hounisen.com
Tlf.: (+45) 86 21 08 00