Mød Hounisen til LægeDage 2021

Deltag i årets LægeDage, der finder sted i Bella Center Copenhagen den 15.-19. november 2021. Besøg Hounisen på stand A-018E, hvor vi står klar til at vise dig et bredt udvalg af de bedste forbrugsartikler og apparatur til almen praksis. Derudover vil vi præsentere en række nyheder og særlige tilbud, der kun gælder til LægeDage.

Efter udsættelsen af Lægedage 2020 er det i år med stor glæde, at Hounisen igen kan tage godt imod alle eksisterende og nye kunder på stand A-018E. Vi står som altid klar til at hjælpe med at finde det helt rette udstyr til din klinik, ligesom vi tilbyder gratis vareprøver på flere af vores mest populære forbrugsartikler.

Kom forbi Hounisens stand, og bliv skrevet op til en Hounisen® vareprøvekasse med over 20 gratis forbrugsartikler til din praksis. Hounisens® vareprøvekasse indeholder bl.a. 500 ml hånddesinfektionsgel, en hel rulle lejepapir og en pakke desinfektionsservietter. 

Derudover vil du på standen få adgang til:

  • Nyheder i form af EKG-måler til PC, kirurgiske suturer og 24-timers blodtryksapparat
  • Særtilbud på VINNO ultralydsscanner og personlige værnemidler
  • Gratis udlån af apparater, bl.a. øreskylningsapparat og urinanalyseapparat 

Vi kan hjælpe dig med det meste til LægeDage - resten finder vi ud af gennem vores stærke leverandørnetværk. Vi passer fortsat godt på hinanden med fokus på god hygiejne og behørig afstand.

Årets tema: Almen praksis som helhed

Foruden forhandlerudstillingen byder LægeDage 2021 på mere end 134 faglige kurser til læger og praksispersonale. Der vil i år være særligt fokus på organisering, uddelegering og samarbejde i praksisteamet under det fælles tema: "Almen praksis som en helhed – som team kan vi løfte mere – Det gør en forskel at vi kender hinanden og hinandens styrker".

Du kan se det fulde program for årets LægeDage her. Parallelt med de faglige kurser og udstillinger vil der være rig mulighed for at deltage i netværksarragementer og sociale aktiviteter.

   
  Det officielle program for LægeDage 2021.  

Gratis adgang til udstillingen

Alle, der er tilmeldt LægeDage, har gratis adgang til udstillingen. Er du ikke tilmeldt kurserne til LægeDage, kan du få gratis adgang ved at registrere dig enten online eller ved ankomsten. Registrerer du dig online, modtager du dit adgangskort pr. mail. Da adgangskortet skal scannes ved indgangen, skal det fremvises enten som et fysisk udprint eller på en telefon.

Tilmeld dig gratis udstillingen her. Du finder Hounisen på stand A-018E.

Udstillingens åbningstider:

  • Mandag den 15. november: kl. 10.30 - 17.30
  • Tirsdag, onsdag og torsdag den 16.-18. november: kl. 10.00 - 16.00
  • Fredag den 19. november: kl. 10.00 - 15.00

Adresse:

Bella Center Copenhagen
Center Blvd. 5, 2300 København

LægeDage kort fortalt
LægeDage er et tilbagevendende årligt efteruddannelsestilbud, der afholdes i uge 46 i Bella Center Copenhagen. LægeDage giver almenmedicinere og praksispersonale mulighed for at mødes og opdatere den faglige viden gennem en række relevante kurser.