NYHED! Engangsvisir til virusbeskyttelse

Hos Hounisen kan vi, via godt samarbejde med HN Group, sælge dansk producerede visirer til brug mod virussmitte. Visiret beskytter ansigtet mod stænk fra host, nys og tale, og samtid forhindrer det brugeren i at berøre sit ansigt under smittefarlige forhold. Visiret opstod som en god ide midt i krisen og er nu godkendt af Sikkerhedsstyrelsen som værnemiddel.

Et ansigtsvisir giver god beskyttelse ved kortere besøg i smittefarlige miljøer. Visiret beskytter mod dråbespredning fra host, nys og tale, der rammer plastik visiret i stedet for ansigtet. Det er vist at et menneske berører sit eget ansigt flere gange i timen, hvilket desværre er fremmende for smittespredningen, her hjælper visiret, idet det sidder foran ansigtet og beskytter mod at brugeren berører sit eget ansigt.

Se Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brug af værnemidler her.

Hounisen visir er fremstillet i 80 % genbrugsplast, er udstanset i et stykke og utrolig nemt at tage af og på på en forsvarlig måde. Visiret er onesize og det fleksible plast tilpasser sig forskellige hovedstørrelser og faconer, lige som det kan anvendes med eller uden briller. Da der er tale om et engangsvisir skal det kasseres efterbrug, hvilket mindsker smittespredning og letter arbejdsgangen.

Jan Locher, direktør for Hounisen laboratorieudstyr, fik en god ide om et ansigtsvisir og i samarbejde med Henrik Nikolajsen fra HN Group A/S, blev ideen til virkelighed. HN Group stod for design og produktion af det nye visir og der gik under en uge fra ide til de første test-visirer var i produktion. HN Group producerer i dag 175.000 visir i døgnet og arbejder på højtryk for at imødekomme den voksende efterspørgsel på ansigtsvisiret. HN Group i Billund er ISO 13485 medico certificeret og specialiserede I teknisk plastproduktion. Hounisen modtager løbende nyproducerede visirer og fordeler videre ud til det danske sundhedsvæsen.

          

Køb det nye visir her på hounisen.com eller kontakt kundeservice, der sidder klar til at hjælpe og vejlede på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00. Du finder visiret her.