Hvide og sorte ELISA-plader

SARSTEDT har udvidet deres sortiment af mikrotestplader med hvide og sorte ELISA-plader. ELISA-plader er modificerede mikrotestplader, der benyttes til at udføre en af de mest velkendte biokemiske metoder, Enzyme-Linked Immunosorbent Assay.

ELISA er en grundlæggende metode i moderne diagnostik og analyse, der muliggør selektiv, kvantitativ identifikation af biomolekyler og analytter (proteiner, peptider, antistoffer, hormoner etc.), i selv meget lave koncentrationer.

ELISA-metoden udnytter biomolekylernes iboende egenskab til at klæbe til polystyrenflader ved passiv adsorption. Styrken af passiv adsorption afhænger af analyttens molekyle-karakteristika, fx deres størrelse og ladning.

ELISA-metoden kan benyttes i enhver analyse, hvis mål er at verificere og/eller kvantificere tilstedeværelsen af biomolekyler i komplekse opløsninger. ELISA-metoden udmærker sig ved at være særdeles omkostningseffektiv, da testen kan udføres med en meget høj prøvemængde i automatiserede processer.

Certificerede ELISA-plader med to bindingsflader

ELISA-pladerne fra SARSTEDT er fremstillet i high-grade polystyren og muliggør konsistent og reproducerbar proteinbinding. De kan bestilles med to forskellige bindingsflader til immunoassays for let identifikation af fladebindingen:

  • Medium Binding: Hydrofob flade velegnet til adsorption af primært hydrofobe og større/fleksible molekyler.
     
  • High Binding: Hydrofil flade optimeret til adsorption af mere hydrofile eller mindre/ikke-fleksible molekyler (fx insulin).

Vi anbefaler, at du prøver begge bindingstyper, inden en ny ELISA-test igangsættes.

De hvide og sorte ELISA-plader fra SARSTEDT har en meget lav autofluorescens, der forbedrer lyssignalet og minimerer lysspredning, hvilket gør dem er særligt velegnede til fluorescence og luminescence assays. 

SARSTEDT ELISA-mikrotestplader

ELISA-pladerne er med alfanumerisk identifikation af brøndene, og de kan bestilles med flad, rund eller spids bund. Pladerne følger ANSI-standardmålene og passer til de mest almindelige dispensorer, vaskere og readere. Lot-nr. og udløbsdato er fortrykt på hver plade for optimal sporbarhed. Der er mulighed for at bestille barcode på pladen.

✓ Pyrogenfri baseret på LAL Test i henhold til FDA's retningslinjer for medicinsk udstyr, detektionsgrænse < 0,06 EU/ml

✓ Ikke-cytotoxisk ifølge DIN EN ISO 10993 - "Biological Evaluation of Medical Devices - Part 5 Test on in-vitro cytotoxicity"

DNase-/RNase-/DNA-/endotoksinfri


Varenummer


Binding


Farve


Volumen µl (maks.)


82.1581.100


Medium


Transparent


390


82.1581.200


Høj


Transparent


390


82.1581.110
 
Medium Hvid 385

82.1581.210
 
Høj Hvid 385

82.1581.120
 
Medium Sort 385

82.1581.220
 
Høj Sort 385

 

Skriv til salg@hounisen.com hvis du vil vide mere eller ønsker en vareprøve.
Læs mere om SARSTEDTs ELISA-plader og se en sammenligning af bindingsfladerne her