SARSTEDT S-Monovette® & Tempus600®

Hvert sekund tæller. Optimér dit workflow, og få optimal prøvekvalitet med kombinationen af SARSTEDT S-Monovette® og Tempus600® transportsystem.

Særligt kritiske områder som akutmodtagelser kræver pålidelige og tidseffektive løsninger. Heldigvis er det muligt at vinde værdifuld tid ved at kombinere den unikke SARSTEDT S-Monovette® med Tempus600® transportsystemet og opnå både hurtigere og bedre behandling.

         
         
 

Dine fordele med S-Monovette®

 

Dine fordele med Tempus600®

 
  Reducér antallet af hæmolyserede blodprøver, og sikr høj prøvekavlitet ved hjælp af en unik skånsom aspirationsteknik.   Reducér transporttiden og effektivisér blodanalyseprocessen ved at optimere ToTAT (Total turnaround time).  
         
     
         
  Spar tid og personaleomkostninger ved reduktion af hæmolyserede blodprøver.   Forkort den totale ekspeditionstid (ToTAT) for kliniske prøver.  
         
  ✓ Udnyt fordelene ved en unik 2-i-1-teknik til skånsom blodprøvetagning af alle venetyper.   ✓ Spar værdifuld tid med et let betjent, indbygget prøvetransportsystem.  
         
  Reducer affaldsmængder og bortskaffelsesomkostninger.   ✓ Tag det næste skridt mod laboratorieautomatisering.  
         
  LÆS MERE   LÆS MERE  
         
         


Sikker. Hurtig. Ansvarlig.

Få adgang til alle fordele med SARSTEDT S-Monovette® og
Tempus600® transportsystem her.

   

Download brochure

Sig stop til hæmolyse med SARSTEDT's S-Monovette®

Hæmolyse er blandt de mest hyppige årsager til gentagne blodprøvetagninger for særligt udsatte patientgrupper.

Hæmolyserede prøver kan dog reduceres med op til 99 % ved brug af det innovative blodprøvetagningsrør S-Monovette®.

 

Arbejd smartere og hurtigere med Tempus600®

Tempus600® er et unikt transportsystem, der sikrer one-touch håndtering fra en blodprøve tages, til den ankommer til laboratoriet få sekunder senere.

Det hurtige blodtransportsystem giver mulighed for at tage blodprøver efter et effektivt 'First In - First Out’-princip (FIFO), der reducerer ToTAT*, frigiver ressourcer og en sikrer hurtigere behandling af patienten.

*ToTAT: Total Turnaround Time beregnes fra testen er bestilt, til analyseresultatet er klar og indberettet til den ansvarlige læge.

     
   

 

     
  Få en demonstration  
     
 

Book et møde med en repræsentant fra Hounisen® og SARSTEDT/Tempus600®, og bliv introduceret til alle fordelene med et komplet system til blodprøvetagning.

Kontakt os:
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com