Microvette® APT – Automated Processing Tube

     
 

Til rutinemæssig analyse af kapillærblod

Fleksibel indsamling + Automatiseret behandling = Kortere ekspeditionstid


Kapillærblodindsamling er en vigtig del af behandlingen af ​​pædiatriske, geriatriske og onkologiske patienter. Dene type indsamling bruges primært, når venøs blodopsamling ikke er mulig - eksempelvis på grund af vanskelige venetilstande hos børn eller ældre patienter.

Med Microvette® APT tilbyder SARSTEDT fleksibel kapillær blodopsamling med et ende-til-ende kapillærrør eller rør med opsamlingskant. Se hvordan i videoen herunder.

 
   
     

 

Microvette® APT = Automated Processing Tube


Med Microvette® APT tilbyder SARSTEDT en fleksibel og enkel løsning til kapillær blodopsamling. Microvette® APT kan bestilles med enten 250 µl eller 500 µl fyldevolumen. For begge rørryper gælder:

 • 75 x 13 mm udvendige mål
 • Med falsk bund
 • Tynd opsamlingskant
 • Præpareret med K2 EDTA
 • Lækagetæt skruelåg med gennemtrængelig membran
 • 250 µl-røret kan bestilles med ende-til-ende kapillarrør til opsamling
 • Fås med ISO- og EU-farvekode

 

Microvette ® APT – med ende-til-ende kapillarrør eller opsamlingskant


 • Microvette ® APT 250 har en integreret ende-til-ende kapillar, der sikrer en præcis fyldningsvolumen på 250 µl. Efter endt fyldning overføres prøven bekvemt og hygiejnisk til røret i opretstående stilling.
   
 • Microvette ® APT 500 har en variabel påfyldningsvolumen på 250 til 500 µl, der passer til blodanalysesystemer. Opsamling via hele opsamlingskanten fremmer optimal blanding af blod og antikoagulant, hvilket forhindrer koageldannelse.
 
     

Fordele med Microvette® APT


 Automatiseret prøvebehandling fra 250 µl prøvevolumen

Lækagesikker skruelåg med gennemborelig membran

K₂ EDTA præparering til 250-500 µl kapillært blod

Få mere information om alle fordele med Microvette® APT:

Download brochure

Se udvalg fra SARSTEDT

 

 

Automatiseret prøvebehandling


Microvette® APT er specielt designet til at opfylde alle krav til en primær beholder til automatiserede blodanalysesystemer. Standardmålene på 75 x 13 mm tillader også tilstrækkelig plads til identifikationslabels.

Den lækagetætte og gennemborelige membran i skruelåget gør det muligt at udføre automatiseret blodanalyse på samme måde som ved venøse prøver.

Automatiseret behandling af Microvette® APT i analysatoren.

 

Kortere ekspeditionstid


Microvette® APT opfylder kravene i ADR/RID Packing Instruction P650, der gælder for primære beholdere. Microvetten® er også velegnet til intern transport med pneumatiske transportsystemer samt nyere transportsystemer, eksempelvis Tempus600®.

Præanalytiske fejlkilder kan minimeres med Microvette® APT, da der bruges de samme procedurer som ved rutinemæssige venøse prøver. Microvette® APT gør det muligt at forbedre turn-around-time (TAT) i kapillærblodanalyse, og gentagen blodopsamling kan undgås, hvilket gavner patienterne.

Mulighed for direkte transport af Microvette® APT med Tempus600® transportsystemet.

 

Udnyt synergierne til fulde


SARSTEDT tilbyder perfekt koordinerede produkter og systemer til optimering af det præanalytiske workflow.

Læs mere

 

 

         
 

Bliv kontaktet

Vi tilbyder en demonstration af alle fordele med Microvette® APT. Book et besøg, hvor vi tager vareprøver med til dit laboratorie.

Kontakt os
salg@hounisen.com
Tlf.: (+45) 86 21 08 00