SARSTEDT Refill Revolution pipettesystem

SARSTEDT Refill Revolution er det mest innovative pipettesystem til dato. Du får ikke mindre end 4 forskellige muligheder for at opbygge den perfekte arbejdsstation til dit laboratorie - alt sammen med udgangspunkt i den nye boks til pipettespidser.

Det nye pipettesystem fra SARSTEDT har været flere år undervejs for at sikre et brugervenligt og ergonomisk gennemtestet system med optimal beskyttelse af dine pipettespidser.

Uanset om du vælger en SingleRefill, StackPack eller pose, passer alle nye SARSTEDT pipettespidser i den samme universelle pipetteboks, så du kan skabe det ideelle udgangspunkt for pipettering.

SARSTEDT pipettespidser passer til alle pipetter fra førende producenter på markedet. De kan bestilles med og uden filter, i størrelser fra 300 µl og op til 1250 µl - samt i en helt ny ekstra lang 1000 µl udgave. Derudover findes spidserne i en low retention udgave.

 
Se det komplette udvalg af SARSTEDT pipettespidser her.    

 

Prøv de nye spidser i eget laboratorie - helt uforpligtende

Vi kommer gerne ud og laver en præsentation i dit laboratorie. Du får mulighed for selv at teste, hvor fleksibelt og enkelt det kan være at arbejde med de nye pipettespidser.

+45 86 21 08 00
salg@hounisen.com

 

     
   
     
 

Din garanti for uovertruffen kvalitet


De nye SARSTEDT pipettespidser er alle PCR Performance Tested og garanteret DNA-/DNase-/RNase. og PCR inhibitor-fri.

De kan desuden bestilles i en steril Biosphere plus-udgave for ekstra renhed.

SARSTEDT's pipettespidser gennemgår regelmæssigt konformitetskontrol i overensstemmelse med den internationale standard ISO 8655 og German Weights and Measures Regulation. Det er din garanti for maksimal præcision og pålidelighed - selv når du pipetterer de mindste mængder. Find fuld dokumentation under fanebladet Technical Information her, eller download en kompatibilitetstabel her.

 
   
     


1 system = 4 muligheder


Boksen

Den nye SARSTEDT boks til pipettespidser er omdrejningspunktet for hele det nye pipettesystem. Boksen er let at åbne og genfylde med et vedhængt låg, ligesom det er muligt at tilføre skridsikre gummifødder. Boksen kan autoklaveres, og vandet løber af overfladet takket været et optimeret design.

 • Den perfekte arbejdsstation i et universelt design, der passer til alle nye SARSTEDT pipettespidser.
   
 • Kan anvendes til opbevaring, transport og autoklavering.
   
 • Vedhængt låg med 120 graders hældning tillader brug af multikanalspipetter.
 
Tip! Boksen kan bestilles med skridsikre gummifødder (varenummer 95.1760.100).SingleRefill

SARSTEDTs sterile Biosphere pipettespidser kan bestilles som SingleRefill. De leveres i et lukket miljø, der beskytter pipettespidserne mod kontaminering ved påfyldning af pipetteboksen. SingleRefill er med synlige produktkarakteristika (volumen, type, batch-nummer, holdbarhed) og en farvekodet ramme, så du hurtigt kan identificere den rette pipettespids.

 • Lukket miljø for maksimal beskyttelse af sterile spidser.
   
 • Stabelbart letvægtsdesign med mindre volumen.
   
 • Synlig angivelse af volumen, certificering, batch-nummer og holdbarhed.
 StackPack

Effektiv pipettering og genopfyldning begynder med SARSTEDTs nye StackPack. Du kan sikkert flytte den enkelte ramme med blot én hånd for hurtig påfyldning af din pipetteboks. Skal det gå stærkt, kan du også arbejde direkte fra din StackPack, da det robuste design sikrer et solidt udgangspunkt for din pipettering.

 • Op til 70 % pladsbesparelse: Det kompakte design med plads til 480 pipettespidser fylder det samme som 2 af de tidligere bokse med 192 spidser.
   
 • Solid konstruktion med stabil ramme, der tillader at arbejde direkte fra pakken.
   
 • Beskyttet miljø forhindrer direkte kontaminering.
 
Vidste du? Refill Revolution-systemet reducerer forbruget af plast og energi under produktionen sammenlignet med SARSTEDT's tidligere praksis.  

StackPack-løsningen reducerer forbruget af plast med op til 64 % sammenlignet med den tidligere levering i separate bokse.Posen

Posen med SARSTEDT pipettespidser er et kost-effektivt alternativ til laboratoriet, der ønsker en økonomisk og fleksibel løsning. Posen har en forsegling i toppen, der indikerer anbrud, og med den praktiske lynlåssamling kan du hurtigt åbne og lukke posen.

 • Økonomisk, fleksibel og hygiejnisk.
   
 • Med lynlåssamling for hurtig adgang og sikker afskærmning.
   
 • Forsegling giver sikkerhed for pipettespidser, der er fri for DNA-/DNase-/RNase-/PCR-inhibitorer.
 

 

Få mere information om det nye Refill Revolution-pipettesystem

Besøg refillrevolution.tips, eller kontakt Hounisen® allerede i dag:
(+45) 86 21 08 00 | salg@hounisen.com

Download brochure her.

     
   
     
 

Det perfekte match!

Sarpette® M passer perfekt til Refill Revolution-systemet

 
 

Nu er det endelig muligt at købe pipette og pipettespidser fra samme producent. Med SARSTEDTs velkendte kvalitet opnår du sikker fitting af pipettespidser fra markedsledende producenter. Den fleksible spidsafskyder på Sarpette® M er - som den eneste pipette på markedet - placeret i højre side for at minimere belastning af håndleddet.